2777
2789

پشیمونم کاش نمیگفتم ازش فاصله گرفتم چون اخلاقم باهاش نمیگیره پشت سرهمه صفحه میزاره اصلانمیشه بهش چیزی گفت میگی خوبی فلانی خوبیتومیگفت یه چیزی میگه میگی فلانی بدیتومیگفت بازیه چیزدیگه اصلاموندم بااین بشرچطوربرخوردکردفقط دوتاچیزسوگفتم بقیه رونگم براتون

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔

خاله زنکی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه چیزو ب شوهرم میگم شوهرمم ب مادرشوهرم میگه 😂

نه شوهرمن نمیگه جاریم خودش زنگ میزنه به شوهرم ازمادرشوهرم که ناراحت کلی پشت مامانش حرف میزنه این هیچی نمیگع اونقدرکه به حرفای جاری گوش میکنه بمن نمیکنه البته چندماهه بمادرشوهرگفتم ناراحتم کهبشوهرمن میزنگه دیگه زنگ نمیزنه 

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔