2777
2789
عنوان

خیلیلیی خسته ام چیکار کنم

92 بازدید | 10 پست

یه حال کسل دارم دیشب از ساعت ۱۰شب خوابیدم تا ۳ظهر امروز 

باز خوابم‌ میاد توان انجام کاری ندارم 

چیزی نیست از عطاری بخرم بخورم احساس قدرت و انرژی کنم؟

غلظت خون

طبع سرد

کبد چرب

مصرف. مواد غذایی طبع سرد. دوغ ماست برنج. خیار

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این غذا هایی که گفتین بخورم یا نخورم اینارو؟ 

نخور. 

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
این غذا هایی که گفتین بخورم یا نخورم اینارو؟ 

نخور یا با مصلح بخور. مثلا ماست و نعنا.  برنج با زیره 

قطعا بخاطر زیاد خوابیدن کلافه شدی این کارو بکنی تضمینی تو دوروز اوکی میشی

امشب سعی کن زود بخوابی شامتم سبک بخور اگه خوابت نبرد اشکالی نداره فقط قبلش یه مدیتیشن بکن تا خوابت عمیق باشه

صبح هر طور شده ساعت ۶ الی۷ بیدار شو حتی اگه کل روزو بی خوابی کشیدی باز نخواب

شب بعدش خوابت میبره دوباره فرداش زود پاشو

نسکافه..قهوه..کره بادوم زمینی مخصوصا برا انرژی عالیه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

درست تشخیص دادین همشو دارم  لطفاً راهکار بگین چیکار کنم مرسی

گفتم غذاهای طبع سرد نخور  یا با مصلحش بخور. ماست و نعنا بخور. برنج  و با کمی زیره دم کن