2777
2789
عنوان

کیا بیمار اسکیزوفرنی تو خانوادشون داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4464 بازدید | 60 پست
مثلا چه صدایی میشنوی؟

فک میکنم البته مطمئن نیستم درموردش ک ی زنی ک باهام قبلا دشمنی و مشکل داشت اومده با ی دستگاهی کلا تو گوشم صدا می‌فرسته و کلا همه چیمو دقیق گوش میده روم کنجکاوه راجب همه چیم همه کارام و هی زر میزنه تو گوشم مثلا میخواستم صبحی مامانمو. رفتم صدا کنم بیشعور گاو ب من مسخره می‌کنه میگه می اینا سر از تخم در میارن .. بعد آخه جالبه اینا اصن تو ناخودآگاه من هم نبوده.. ک بخادصدا ذهنم باشه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

فک میکنم البته مطمئن نیستم درموردش ک ی زنی ک باهام قبلا دشمنی و مشکل داشت اومده با ی دستگاهی کلا تو ...

از کی در گیر شدی؟

چه جوری؟

تو ارث تون کسی بوده اینطوری باشه؟

آخه شنیدم ارثی هم هست.

اصلا شاید یه موقع جن ، چیزی باشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون قبلا ها که می‌گفت در مورد اون صدایی می‌شنید بهتون می‌گفت صدا ی آدمه ؟ همیشه حرف میزنه؟ منم در ...

فقط صدا نبود چیزایی هم میدید 

برای هرکسی فرق داره مثلا تو همین سایت یه کاربری هستن ک اسکیزوفرنی دارن و توهمشون جن عاشقه 

مامان من یه زن خراب رو تو خونمون میدید ک با پدرم ... 

یا جن میدید

اجازه نده این افکار مزاحم زندگیتو مختل کنن حتما با یه روان پزشک درمیون بزار 

۵سال ...از شانس بدما وشرایط بدمون

اگه امکانش هست بگید چه شرایطی باعث بیماری خواهر و برادر تون شد،

خوبه که این چیز ها رو بدونیم و یاد بگیریم

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اگه امکانش هست بگید چه شرایطی باعث بیماری خواهر و برادر تون شد،  خوبه که این چیز ها رو بدونیم ...

تنش و دعوا ی خانوادگی ...اعتیاد برادرم به گل و مواد صنعتی که باعث فعال شدن بیماریش شد .فقر و مشکلات مالی و حسرت یهزندگی خوب خوردن ..

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
تنش و دعوا ی خانوادگی ...اعتیاد برادرم به گل و مواد صنعتی که باعث فعال شدن بیماریش شد .فقر و مشکلات ...

ممنون گلم ،منم گاهی وقتا بخاطر این که شوهرم برای زندگی تلاش  کافی نمی کنه دعوا و بد اخلاقی می کنم ،الان نگران شدم که رو بچه هام همچین تأثیری داشته باشه و .....

دعا می کنم خدا سلامتی بده هم به شما و هم به خواهر و برادر تون

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
ممنون گلم ،منم گاهی وقتا بخاطر این که شوهرم برای زندگی تلاش  کافی نمی کنه دعوا و بد اخلاقی می ک ...

ممنون عزیزم .دعوای پدر ومادر خیلی رو بچه ها اثر میذاره .خواهرم به خاطر همین دعواها و فضای پرتنش مریض شد .به خدا مال دنیا اصلاارزش نداره اگه سلامتی از دست بره 

ممنون عزیزم .دعوای پدر ومادر خیلی رو بچه ها اثر میذاره .خواهرم به خاطر همین دعواها و فضای پرتنش مریض ...

درست میگین ....ممنون عزیزم از راهنماییت..خدا خیرتون بده

از کی در گیر شدی؟ چه جوری؟ تو ارث تون کسی بوده اینطوری باشه؟ آخه شنیدم ارثی هم هست. اصلا شاید ...

حدودا سه سالی هس.. نمیدونم ولی همسایه مون اذیت و سرصدا زیاد می‌کردن خیلی روم تاثیر بدی گذاشت از اون موقع دیگه اینجوری شدم ..

اره عمه و عموم هم دچارن..

اره به جن هم فک کردم ولی خیلی احتمال نمی‌دم اون باشه چون اونا بیشتر اذیت میکنن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

توهم شنیداری دارن

میگن کسی ابنکارو کرده باهاشون ینی فک میکنن ی آدم واقعا این صدا رو تولید میکنه؟

میگن کسی ابنکارو کرده باهاشون ینی فک میکنن ی آدم واقعا این صدا رو تولید میکنه؟

اره میگن یکی داره بایه دستگاه صدا میندازه تو سرمون .متاسفانه توهمشونم از نوع توهین وتمسخره واین باعث میشه همش با صداها دعوا کنن و فحششون بدن

اره میگن یکی داره بایه دستگاه صدا میندازه تو سرمون .متاسفانه توهمشونم از نوع توهین وتمسخره واین باعث ...

ای وای مثله من دقیقا 😭🥲💔 خدای من خیلی عجیبه چرا همه مثل هم فک میکنن آره منم همینم وای 

اسم دارو هاشونو میشه لطفاً بگی