2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری تهوع داشتن

244 بازدید | 33 پست

من هفته ی هشت بارداریم خیلی حالم خرابه فقط حالت تهوع دارم خیلی وقتا هم استفراغ میکنم شب و روز برام فرقی نداره هر موقع حالت تهوع دارم معدم داره میسوزه اکثر اوقات هم سر درد دارم چیکار کنم خوب شم کسی میدونه؟ یکیشم تا کی اینجوری میشم

واسه سردردت دمنوش هل بخور 

تا ماه ۵ خوب میشه تهوع

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ی ۷ تا ۲۰ همینم ، انقدر که خونریزی میکنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

فقط به هیچ عنوان دمیترون نخور

منع دارویی شده ولی خیلی دکترا وجدان ندارن هنوز تجویز میکنن

کپسول نازوفار از داروخونه بگیر گیاهیه بخور 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من از اول بارداریم تا هشت هفته افتضااااح بودم یکسره بالا میاوردم ،دکتر بهم دمیترون داد صبح یدونه میخورم بعد صبحونه ،کلا در طول روز حالت تهوع نمیاد سراغم....با دکترت حرف بزن برات قرص بنویسه اگه صلاح دید ،من اینقدر اوووق میزدم و بهم فشار میومد ببخشید معذرت می‌خوام لباس زیرم جیشی میشد.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فقط به هیچ عنوان دمیترون نخور منع دارویی شده ولی خیلی دکترا وجدان ندارن هنوز تجویز میکنن کپسول ...

واقعا؟؟؟؟دکتر من جراح و متخصص هست ،یعنی چه عوارضی داره؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من از اول بارداریم تا هشت هفته افتضااااح بودم یکسره بالا میاوردم ،دکتر بهم دیمیترون داد صبح یدونه می ...

دمیترون نمیزاره استفراغ کنم حالت تهوع میگیرم ولی بیرون نمیاد بدتر میشه حالم

مگه دمیترون چیکار میکنه

نمیدونم میگن ممکنه باعث نقص جنین بشه

قبلا تجویز میکردن الان دیگه نه

ولی هنوز تو داروخونه ها هست خیلی دکترام میگن بخورید

ولی من از چندتا دکتر دیگه هم پرسیدم گفتن به هیچ وجه نخور

دکتر خودمم بهم نداد برا تهوع ویتامین c داد با همین کپسوله که گفتم گیاهیه همش نازوفار

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دمیترون نمیزاره استفراغ کنم حالت تهوع میگیرم ولی بیرون نمیاد بدتر میشه حالم

بهت نمیسازه