2777
2789

من ۸ ماهه عقدم اوایل رابطه ی من مشکلی نداشت تو این ۸ بار کلا ۱۲ بار رفتم خونه مادر شوهر ایشون اصلا ابدا جلو بنده نه چیزی میزاره و نه کاری میکنه تمام کارهارو پدر شوهرم میکنه. غذا اگر بخوان برای من تهیه کنن تخم مرغ جلوم میگذارن 

ولی خب پدر شوهرم یکم لطف میکنه

الان من هرزگاهی به همسرم میگم پاشو بیا بریم خونتون به مادرش که زنگ میزنه مامانش میگه نه نیاین بعد میگه یه روز دیکه که دامادم هست بیاین چرا من باید همیشه موقعی بیام اونجا که بقیه اعضای خانواده باشن؟ آیا این حرکت زیباست؟؟ یا کلا دیگه نرم؟؟؟

چه عجیبی

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینجور مواقع وقتی همچین چیزی پیش میاد دیگه شما صبر کنید تا زمانی که بصورت رسمی دعوتتون کنن وهیچوقت بدون دعوت از طرف اونا نرید پیششون

احتمال میدم شاید حوصله برای پذیرایی رو ندارن و ترجیح میدن همه با هم دعوت بشن تا دردسر پذیرایی یکی بشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
به قول قدیمیا شیرین برو شیرین بیا

اینا هیچ وقت مخصوص من تو خونشون سفره ننداختن همش داماد باید باشه یه چند بار داماد نبوده تخم مرغ جلوم گذاشته حتی نکرده دوتا تخم مرغ بزاره یکی میزاره جلوم