من امروز بار اولم بود اصلا تا گذاشتم ناحيه خصوصي احساس سوزش شديد كردم يك دقيقه هم نشد شستم موهاشم رو نبرد حتي الان بشدت متورم شده و به نوعي انگار سوخته و تاول زده
با اينكه اصلا يك دقيقه هم نبود الان خيلي احساس سوزش دارم چي بزنم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش اول رو دستت امتحان میکردی من سال هاست استفاده میکنم با پوستم سازگاره
دستم زدم اتفاقا هيچي نشد
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
پوست بعضیا حساسه حنا یا صدر بزن التهابشو میکشه خنک میشی هم خوشبو میشه
ببخشيد ناحيه خصوصيه اشكال نداره؟؟؟