2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دبيرستان

1551 بازدید | 14 پست

خواهرم همه درساش خوبه فقط تو رياضي ميلنگه از پايه ضعيفه

ولي ميترسه بره تجربي و انساني.علاقه ي خاصي نداره!از طرفي تجربي هم اشباع شده و از رشته هاي دانشگاهي انساني خوشش نمياد

هنر رو دوست داره و استعداد هم داره ولي پدرم و بقيه ميگن وقتي درسش خوبه بايد بره رشته نظري

خودمم دو دلم ته تهش مردم ميگن شده نقاش و نقشه كش و اينا

به نظرتون چه كنيم خيلي استرس داره!!!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

وقتی هنر رو دوست داره و استعداد هم داره چرا بره رشته های نظری آخه. به مردم چیکار دارید ببین آینده شغلی برای کدوم رشته بهتره و خواهرت کجا موفق تر و راضی تر میشه

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هنر رو دوست داره و استعداد هم داره چرا بره رشته های نظری آخه. به مردم چیکار دارید ببین آینده شغ ...

هنر اين ه شغلي داره؟!؟

راستش كسي رو از نزديك نديدم كه هنر خونده باشه چيزي نميدونم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بزارید بره دنبال علاقش

خواهر زاده من دو بار تغییر رشته داد

آخرش رفت مجسمه سازی دانشگاه تهران

الان هنوز لیسانسش رو نگرفته یه کارایی میسازه عالی..خانه و لوازم حیوانات خانگی میسازه، طراحی مبلمان میکنه و.. هم لذت میبره هم درآمد داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اخه درسشم خيلي خوبه معدل هميشه نوزده و هشتاد حيف نيست؟!؟

اتفاقا هنر سخته قبول شدنش اگه بخواد دانشگاه خوب قبول شه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
هنر اين ه شغلي داره؟!؟ راستش كسي رو از نزديك نديدم كه هنر خونده باشه چيزي نميدونم

ما تو اقوام کسایی هستند که هنر خوندند وهنرمند خیلی خیلی خیلیییییییییییی مطرحی هستند من قبولشون دارم بنظرم انسان دنبال علاقه اش بره موفق تره تا ی رشته ای که علاقع نداره و به زور میخاد بخونه 

رشته هاي دانشگاهيش چيا هستن؟!؟

خیلی شاخه داره

تو دفترچه کنکور بببنید،فقط نقاشی نیست

در ضمن هنر فقط درس خوندن نیست باید خلاقیت هم داشته باشن وگرنه اینهمه فارغ‌التحصیل هنر بيكار داریم

خیلی شاخه داره تو دفترچه کنکور بببنید،فقط نقاشی نیست در ضمن هنر فقط درس خوندن نیست باید خلاقیت هم ...

همه بیکارن الان 

فقط فرق ی عده با ی عده دیگه اینه که:

ی عده دوران دانشجویشون کلی خوش گذروندند شده ی خاطر خوب تو کل عمرشون 

ی عده فقط در تلاشن این زمان دانشجویی تموم شه از بس که از درس و دانشگاه زده هستند 

هر رشته ای که آدم علاقه داشته باشه توش موفقه ولی تجربی چون متقاضی زیاده باید خیلی تلاش کرد تا یه رشته تاپ قبول بشه آدم بر خلاف ریاضی که قبول شدن تو دانشگاه دولتی خیلی آسون تره. دوستم درسش خوب بود هرسال دبیرستان یه رشته رو خوند تا این که سال کنکور رف هنر و چون علاقه داش الانم طراحی لباس میخونه