2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کلیپ خارجی دیده بودم زنه انگار سینوزیت داشت دوتا حبه سیر کامل گذاشت تو هردو سوراخ بینیش خب ولی یادم نیس دقیقا چند دقیقه بود بعدش وقتی برداشت مقدار خیلی خیلی زیاد خلط از بینیش اومد بیرون و کامل تخلیه شده بود و انگاری خوب شده بود بازم اول تحقیق کن درباره این روش 

الا  چند  هفته  هست  همین  طورم

با داروهای گیاهی

و انواع بخور دادن درمان میشی💕

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

عنبر نسارا تو حموم دود کنی میگن عالیه برای سینوزیت 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.