تو کلاس بچم ۴۰ نفر دانش اموزن...نفری ۱۰۰ تومن جمع کردن برا معلم کادو و جشم بگیرن....پسر من و ۹ نفر دیگه ندادن....از بیست روزه هر روز توگروه پیام میزارن که پول بیارید.اگه نه بچه تون تایم جشن باید بره نماز خونه....ای من ریدم به عقل و فهم بعضیا که اینجوری دل میشکنن...بچه ی من بخاطر بیکاری ناخواسته پدرش هم تو مدرسه غصه بخوره....خدایی بعضیا درک نمیکنن...امسال سه تا جشن گرفتن اردوبردن بچه ها رو بسه دیگه...هرکی میخاد برا معلمش کادو ببره خب ببره این کاراچیه....دلم خواست بچه آوردم تواین دنیای لاشی وسط این همه گرگ دلم یه دلخوشی میخواست....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله واقعاً کار درستی نیست...روز جشن بچتون رو نفرستید بره..دوتایی باهم برید پارک و بذارید بازی کنه..خونه ی کسی که دوسش داره ببریدش...براش یه کتاب داستان کوچولو هم بخرید..
امیدوارم به زودی زندگیتون سراسر از برکت و مهربانی خدا بشه🤍
تصور اینکه جشن باشه و بچه مجبور باشه بره نمازخونه وحشتناکه
یعنی اون معلم به همچین جشنی راضیه؟
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁