2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بدبخت تر از من تویی که نمیدونی چطور حرف بزنی  دل نشکنی اونم دل دوستت

اره واقعا 

چندماه از این حرفش میگذره ولی اصلا یادم نمیره 

مدام با خودم میگم نکنه واقعا اونجوری باشه ک اون میگه😕

خب وقتی الان مستاجریم و شرایط اوکی نیست میگی چیکار کنیم  طرف داره اینو میبینه ولی همچنان اد ...

اینقدر رو حساب ی حرف دیگران احساس بد ب خودت و زندگیت وارد نکن فقط اگه خواستین جا بجا بشید تو برنامتون باشه ی خونه بگیرین ک بتونید ی اتاق جدا برای بچه هم داشته باشید

این حس بد و منفی ک شما دارین صد برابر بیشتر از نداشتن اتاق ضربه میزنه ب بچه طفل معصومت شما مادری قوی باش

اینقدر رو حساب ی حرف دیگران احساس بد ب خودت و زندگیت وارد نکن فقط اگه خواستین جا بجا بشید تو برنامتو ...

ممنونم عزیزم درست میگید 

از اون شبی ک این حرفو زد مث‌ خوره افتاده ب جونم ک چقد شرایط من از نظر خیلیا آن نرماله درحالیکه خودم خیلی احساس بدی ندارم واقعا 

داریم باهم تلاش میکنیم به خاسته هامون برسیم 

دیگه باید چیکار بکنیم؟؟؟

😂😂😂😂والا منم خاهرم انقد میزد خذاروشکر زود ازدواج کرد از شرش خلاص شدم  ولی بچه من همین یکیه

خب حالا حالاها وقت دارین تا اتاق دارش کنین😂

ایشالا خونه دو خواب میخری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از تایپیک میوه نوبرونه پریدم به تخت نوبرونه کی میگه خوشبختی به تخت و تاجه  ماهایی که نداشتیم ...

تو منو یاد دوست عزیز تر از جانم و دور از من انداختی

دوست منم همینقد زیباست

از یک سیب

یا از هوا

یا از دراز کشیدن روی چمن لذت میبره

واقعا هم لذت میبره

پیشش دنیا زیبا تر از همیشه میشه.

یکبار براش خوندم 

چنانت دوست میدارم که گر روزی فراغ افتد

تو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانم

بعد گفتش نه بابا هستم پیشت

اما الان فراغ افتاده. روزی که با همسر مهربانش از اینجا میرفت کلی گریه کردیم. اما الان میبینم قلبم گسترده تر شده. وسعتش شده 500 کیلومتر

ببخش اینا رو گفتم. امروز خیلی دلتنگش بودم و با کامنت تو یادش افتادم. الانم گریه ام بند نمیاد از دلتنگی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنونم عزیزم درست میگید  از اون شبی ک این حرفو زد مث‌ خوره افتاده ب جونم ک چقد شرایط من از نظر ...

واقعا زندگی سخت شده و هر کسی هم ب نوعی با تورم و گرونی دست ب گریبانه سعی کن آروم باشی شما ب عنوان ی مادر و ی زن ک مسئولیت برقراری آرامش در خونه رو داری باید سعی کنی طوری رفتار کنی ک هر رهگذری زندگی و افکارتو آشفته نکنه 

صدها نفر دور و بر ما زندگی میکنن ک هر کدوم افکار و عقاید خودشونو دارن نمیشه ک با هر نسیمی خم بشیم و بهم بریزیم

شما کاری ک تو شرایطی ک داری درست میدونی انجام بده دیگران خوششون بیاد چه بهتر ولی خوششون نیومد هم شما همچنان کاری ک درست میدونی انجام بده