2777
2789
عنوان

امروز خیلی آدم بیخودی بودم

131 بازدید | 7 پست

امروز یکی بهم گفت می‌دونی فلانی واسه سیسمونی بچش ۲۰۰ میلیون خرج کرده ، ماشینش تیگو ۸ و .....

دیگه از اون موقع از زندگی سیر شدم ، خیلی حسرت زندگی دیگران و میخورم ، مدام ذهنم درگیر اینه شوهرم چه کار دیگه ای انجام بده ، هر دو معلمیم و اصلا کفاف نمیده

بودَنِتُ شُکر

از شغلت راضی هستی من ازمون دادم دارم میرم واسه مصاحبه معلم ابتدایی خوبه ب نظرت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
از شغلت راضی هستی من ازمون دادم دارم میرم واسه مصاحبه معلم ابتدایی خوبه ب نظرت

خوبه ولی وقت آزاد زیاد داره و درآمدش هم کمه ، من خودم دنبال شغل دومم

بودَنِتُ شُکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اون با همه ثروتش تو حسرت زندگی شماباشه...ثروت مهم نی..

خودم می‌دونم خیلیا حسرت زندگی منو میخورن چون شوهرم خیلی یلی باهام خوبه ، اصلا آذم مانی نیست ، فقط دوست داره من خوشحال باشم ولی منه خر آذم نمیشم اینا یادم میره

بودَنِتُ شُکر
خودم می‌دونم خیلیا حسرت زندگی منو میخورن چون شوهرم خیلی یلی باهام خوبه ، اصلا آذم مانی نیست ، فقط دو ...

یکیو میشناسم ک وضع مالیشون خیییییلی خوبه ماشاللع خانمش میگه کاش هیچی نداشتیم و شوهرم بهم خیانت نکنه

منم قبول شدم چایخ مرحله دو داستان زیاد دارم...من شهر دیگه قبول شدم شوهرم نمیدونه

وای چرا بهش نگفتی حالا بگو شاید راضی بدر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده