2777
2789
عنوان

هوشیاری ۳ در کما

454 بازدید | 54 پست

دوستان خدایی نکرده اگه کسی رو تو این شرایط دیدین نگران نشین ناامید نشین خدا بخواد معجزه هم میشه

تاپیک قبل زده بودم ک برا پسر عموم دعا کنین 

پسر عموم با هوشیاری ۳ بخاطر مصرف ۱۵۰قرص آرامبخش رفته بود کما ک ی هفته شد و برگشت 

از هوشیاری۳ یهو پرید رو ۹.۱۰

خداروشکر.🌷🌷

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهوش بیاد ان شاالله . ازش بپرسی چی دید اونور  

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اره کامل بهوش اومده حرف میزنه همه چیز یادشه سالم سالم انگار هیچی نشده 

خدا به خانواده رحم کرده یجورمعجزه ای با این ضریب هوشی،انشاءالله ازاین به بعد قدر نعمت بدونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بهوش بیاد ان شاالله . ازش بپرسی چی دید اونور  

آره بهوش اومد

هرچی ک تو برنامه زندگی پس از مرگ دیدم همشون واقعیت داشتن بخدا

جوری ک از ترس میلرزه میگه غلط بکنم دیگه به کسی بدی بکنم

خدا به خانواده رحم کرده یجورمعجزه ای با این ضریب هوشی،انشاءالله ازاین به بعد قدر نعمت بدونه

اره لحظه ای ک بردنش بیمارستان دکترا گفتن بی فایده است

مرده...

اما چون برادرم پزشکه به اصرار اون دستگاه بهش وصل میکنن وه....

آره بهوش اومد هرچی ک تو برنامه زندگی پس از مرگ دیدم همشون واقعیت داشتن بخدا جوری ک از ترس میلرزه م ...

چیا دیده مثلا

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡