2777
2789

اینارو گفت ولی شما با یه اقایه سیاه مو که زیادم سفید نیست ازدواج دارین

مشخصاتش کسی که باهاش بودم این بود یکسال پیش 

اسمش امیر حسین خانواده اش سنتی گرایی مغرور لجباز دمدمی مزاج هم هست خرداد ماهی که عنصرش هواست قلبمو شکسته و شک تردید دارم  و چونه اش کشیده پوستش سبزه و موهاش مشکیه یکم لاغر اندامش متوسط و قدش ۱۷۰ نمیدونم همون  زیاد بلند نیست ؟

خودشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا گفت تا جای که مبینم زیاد بلند نیست میشه کوتاه قد یا متوسط؟

170 بلند نیست برای مرد .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

170 بلند نیست برای مرد .

خب این زنه میگه تا جای که مبینم زیاد بلند نیست اینجا گیج شدم رفیقم میگه امیرحسین کوتاه نسبت به رفیقاش میگه شاید از تو ۵ یا ۷ سانت بلند باشه خودم ۱۶۴یا ۱۶۵

خب این زنه میگه تا جای که مبینم زیاد بلند نیست اینجا گیج شدم رفیقم میگه امیرحسین کوتاه نسبت به رفیقا ...

170 همون میانه اندام یا متوسط حساب میشه.

170 همون میانه اندام یا متوسط حساب میشه.

زیاد بلند نیست همون متوسط چون مشخصات بهش میخوره قبلی که بره همش میگفت اذیتم نکن کار بارم ردیف شه به خانواده بگم ولی اذیتش میکردم روز اخری که برگشت گفت خاک تو سرم زود وا دادم باید کار بارم ردیف میشود میامدم خاستگاری بعد بهش گفتم گفت فراموش کن ولی مشخصاتی که گفته به امیرحسین میخوره