2777
2789
عنوان

تنبیه کردن بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 166009 بازدید | 1099 پست
همونطور که دکتر بد هست دکتر خوبم هست روانشناس خوب و بد داریم این دیگه بیشترش برمیگرده به خود آدم ک ...

پزشکی قدمت زیادی داره و قابل مقایسه با علم روانشناسی که ١٠٠ سالش هم نیست، نیست. 

علم روانشناسی سنی نداره 

یک روانشناس برای می گه خودارضایی برای بزرگسالان و حتی کودکان خوبه 

یکی می گه ضرر داره 

هم جنس گرایی یک زمانی اختلال حساب می شه بعد 10 سال از اختلالات به خاطر بعد سیاسی از لیست اختلالات خارج می شه و اتفاقا یک حالت نرمال در DSM 5 حساب می شه. 

حالا شما بفرمایید همین دو موضوع بالا کدومش درسته؟ 

کاملا بستگی به سبک دینی شما هم داره 

حالاتوشاگرد اول بودی چرا زد؟ معلمای ما به شاگرد اولا ارادت خاصی داشتن خطاشونو نمیدیدن

کتابمو جا گذاشته بودم و نبرده بودم مدرسه. مثلا توی برنامه ریاضی نبود. ولی این گفته بود فردا ریاضی هم بیارین.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو کدوم شهری 

من بودم ابرو و حیثیت و شرف اون مدیر و می‌بردم. 

اسی بگوووو ووووو به گوه خوردن انداختییییشششش

بگوووو دارم جون میدمممم

کاش دستم به اون مدیره میرسیدددددد 

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

بمیرم برا این بچه که بعدها که یاده کلاس اولش میوفته باید تنش از همچین خاطره ی بدی بلرزه 😔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اصلا حرفاتونو باور نشد به هیچ عنوان  خودتون یه دور بخونید 🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم من باور میکنم توی مدرسه دخترم همچون معاونی بود سه تا از بچه هارو کتک زده بود یکیشون تایه ساعت لال شده بود حرف نمیزد خداروشکر دوماهه رفته ابروش رو نبردن گفتن بازنشست شده درحالی که سنش زیاد نبود

پزشکی قدمت زیادی داره و قابل مقایسه با علم روانشناسی که ١٠٠ سالش هم نیست، نیست.  علم روانشناسی ...

توی پزشکی با این قدمتش هم نظریه های متناقض کم نیست

من درباره تاریخ روانشناسی مطالعه‌‌ی چندانی نداشتم و نمیدونم این اعدادی که گفتین درسته یا نه

حتی با این حال

شما به عنوان یه فرد عادی تخصص بیشتری در حل کردن یه موضوع به این حساسی دارین

یا کسی که اصلا بگیریم علمی رو خونده که ۱۰۰ سال قدمت داره

۴ سال 

توش فیزیولوژی مغز

نظریه و تئوری های متعدد فیلسوفای مختلف

نتیجه تحقیقا و پروژه های درمانی چندین پروفسور که زندگیشونو برای این کار گذاشتن

رو خونده تا بتونه توی این شرایط به آدما کمک کنه؟

تو کامنت قبلیتون گفتین کسی که تروماهای خودش رو حل کرده باشه که بعد بیاد روانشناس بشه و مشکلات بقیه رو حل کنه کمه

مگه همه دکترا همه‌ی مشکلات سلامتیشونو برطرف کردن بعد دکتر شدن؟

یا مگه خود شما به عنوان یه مادر مشکل حل نشده ای تو خودتون ندارین؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

وای چه فکری کرده نمیگه بچه استرسی بشه  هزارتا مشکل واسش پیش بیاد دور ازجون. بگو به مدیر اینجا رو با چال میدون اشتباه گرفتی مگه زمان قدیمه که کتک میزدن بگو .اول خودتون تربیت کنید بعد بیاین بچه های ما تعلیم وتربیت کنید.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

گرفتم

اسی بگو چیکار کردی خوابم نمی‌بره لعنتی تشنج دارم میکنم😐

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
توی پزشکی با این قدمتش هم نظریه های متناقض کم نیست من درباره تاریخ روانشناسی مطالعه‌‌ی چندانی نداشت ...

بله 

اگر پزشکی که کارش جراحی هست و دستاش لرزش داشته باشه یا مبتلا به پارکینسون باشه می تونه عمل جراحی انجام بده؟ پس باید آمادگی جسمی و روحی لازم برای اون عمل جراحی را داشته باشه و اگر مبتلا به لرزش دست بود و عمل انجام داد احتمال خطای اون بالا می ره و حتما مقصر حساب می شه. 

برای کار روانشناسی هم همینطوره مانند مثال بالا هست 

و اینکه یک روانشناس  روحی سالم خودش که ابزار اصلی برلی درمان بیمار هست همانند دست برای جراح را نداشته باشه به درد تراپی نمی خوره و نتیجه اون آسیب بیشتر هست 

حالا فکر کنید این آسیب عنوان درمان توسط یک فرد علمی را داشته باشه که افراد و خانواده اصلا شاید متوجه اون نشند. 

اما مادر 

ارتباط بین مادر و فرزند خیلی فراتر از یک روانشناس هست 

یک مادر به راحتی و با قوی کردن خودش و گفتمان با فرزند می تونه از خیلی آسیب ها جلوگیری کنه که این تاثیر را هیچ روانشناسی نداره. 

البته مخالف مشورت اصلا نیستم اما سپردن تمام فرمان دست روانشناس را قبول ندارم. 

بزرگ نکردن اتفاقات و یاد دادن حل مسئله به بچه یکی از بهترین روش هاست 

نه این که جلوی بچه اون اتفاق را هی بزرگ تر و بزرگ تر کنیم. 

دنیا سخت از این حرفاست 

و هر بچه ای باید برای اون آماده بشه.