2777
2789
عنوان

تنبیه کردن بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 166009 بازدید | 1099 پست
همین کارو کردم دکتر به بچم بخاطر حالش سه روز استراحت داده خیلی شوک و اضطراب وارد شده هفته قبل تو مدر ...

حتما اون دختر بخشدار عوضی حسودیه همین تولد و کرده . چشم دیدن خوشیا رو ندارن اگ بدونی من چقد داخل مدرسه راهنماییم اذیت شدم چقد شخصیتم له شده چقد هلم دادن چقد بدنمو زدن همش خانوادمو شغل بابامو مسخره میکردن همه چیمو مسخره میکردن فقط دنبال اینم ماشین بگیرم اون دختره رو زیر کنم همین فقد ارومم میکنه حتی اگ تقاصش مرگ خودم باشه... همه اونا عقده شده دنبال اون دختره ام ی روز میزنم ی بلایی سرش میارم همه اونا رو از دماغش در میارم . انقد ک حالم بده

هیچ چیز دائمی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حالم بد شد از خوندن تاپیکت

همش پسرم می اومد جلوی چشمم

مجبورش کن توی همون کلاس از دخترت عذرخواهی کنه جلوی همون آدما.‌قضیه رو تا آخر پیگیری کن

حال دخترت الان چطوره؟ الان بهتره؟ خیلی زیاد بهش محبت کن. کاری کن قضیه رو فراموش کنه به هر روشی حالا. خدا لعنت کنه اون مدیر رو. یعنی یه ذره عقل و وجدان نداشته. 

شاید بخاطر تولدی که هفته قبل برای دخترت توی مدرسه گرفتی، دختربخشدار حسودیشون شده و میدونسته مدیر طرف اونه، همچین بلایی سر دخترت آورده؟!

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چقدر عوضی بوده حرومزاده!  زن نیستی اگر اون مدیر رو جر ندی بچه تو دچار اضطراب شده و سالها این ...

الان خداروشکر والدین اگاه شدن زمان ما معلم عین سگ مارو کتک میزد توخونه افتخاز میکردن که بخاطر خودته . من دهه هفتادی ام کلاس پنجم معلم ما بیشتر از اینا تنبیه ام میکرد فقط وفقط سر ریاضی چون هرکاری میکردم ریاضی یاد نمیگرفتم دست خودم نبود الانم هیچی از ریاضی نمیدونم و هیچ تاثیری توزندگیم نکرده .معلم یه بار گوش منو کشید محکم تکون داد غصروف گوشم با ناخنش سوراخ شد هرروز میومد کلاس کف دستمو با چوب میزد پدرمادرم یه بارم نمیومدن بگن سلیطه اینو از سر راه نیاوردیم میگفتن خوب کار میکنه تنبلی درس نمیخونی

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

عزیزم مستقیم آموزش و پرورش و شکایت که اخراجش کنن 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

ای کاش موقعی که رفتی مدرسه صحبت کنی صداشوهم ضبط میکردی که گفته اینکارو انجام دادم صدای معلمای دیگه روهم همینطور تا داخل آموزش و پرورش مدرک محکم داشته باشی 

این روانی ها چرا جذب اموزش پرورش میشن؟ یطوری برو اداره کل شکایت کن ک دیگه غلط بکنه ازاین کارا کنه

بنام خدا ، سهمیه 

لطفا سهمیه دارا ریپلای نزنن باشه شما خیلی درسخون بودی استخدام شدی

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
الان خداروشکر والدین اگاه شدن زمان ما معلم عین سگ مارو کتک میزد توخونه افتخاز میکردن که بخاطر خودته ...

من دهه شصتم، کلاس سوم شاگرد اول کلاس بودم. یه دفعه کتابم رو فراموش کرده بودم ببرم مدرسه. معلم وحشی با خط کش میزد کف دستم. گوه زد توی غرور و اعتماد به نفسم. خجالت می کشیدم سرمو بلند کنم. خدا لعنتش کنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چون روانشناسی که تروماهای خودش در ابتدا حل کرده باشه و از منظر شخصی خودش و با تروماهای و طرحواره های ...

همونطور که دکتر بد هست دکتر خوبم هست

روانشناس خوب و بد داریم

این دیگه بیشترش برمیگرده به خود آدم که بگرده و یه فرد مناسب رو  پیدا کنه

باهاتون موافق نیستم

اهمیت و دلسوزی مادرا سر جاش ولی این چیزا تخصص میخواد 

الانم قرن ۲۱ و اهمیت دادن به زخم های روانی خیلی وقته که لوس‌بازی محسوب نمیشه و برای اکثر مادرایی که آگاه و به روز هستن توی فرزندپروریشون اولویته

به هر حال من توصیه‌ام رو خطاب به استارتر گفتم

امیدوارم که تصمیم درستی بگیره.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شما دیگه چرا باور کردی  شما خودتون فرهنگی هستید  اصلا چنین رفتاری هیچ جا با هیچ دانش آموز ...

عزیزم من که از خدام هستش دروغ باشه

ما که نه دلمون میاد نه حتی جرات داریم حتی صدامون رو برای بچه ها ببریم بالا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سلام عزیزم خوبی تاپیک در مورد داروی گیاهی دیسک کمر پرسیدم جواب ندادی الان دیدمت یادم اومد .خواستم اس ...

ببخشید  ندیدم اصلا یه مدت بهم اخطار داده بودن دسترسی نداشتم ب کاربریم 

داروی گیاهی ایارج واقعا عالی بود اما ورزش دیسک هم باید انجام داد 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
من دهه شصتم، کلاس سوم شاگرد اول کلاس بودم. یه دفعه کتابم رو فراموش کرده بودم ببرم مدرسه. معلم وحشی ب ...

حالاتوشاگرد اول بودی چرا زد؟ معلمای ما به شاگرد اولا ارادت خاصی داشتن خطاشونو نمیدیدن