2777
2789
عنوان

عجب دوره زمونه ای شده

157 بازدید | 11 پست

من سنم کمه پارسال فارغ تحصیل شدم از مدرسه 

اما یادمه بچه های ما حتی اگه لواشک می خریدیم اون لواشکو هزار تیکه می کردیم همه باهم می خوردیم چون لواشک ترش بود و بقیه بچه ها در لحظه هوسشون میشد 

بحث پولشم نبود چون می دونید که لواشک قیمتی نداره 

حالا یه بنده خدایی اومده گفته که آلوچه کیلو ۳۰۰ اومد ندید یه بچه هاتون بیارید مدرسه بقیه هوسشون میشه 

بقیه پریدن بهش که چرا بچه آوردی 

مگه قرار نبود کسی کاری به کسی نداشته باشه 

به قول خودتون مگه بچه آوردن اون خانم آسیبی به شما میزنه به شما که دخالت می کنی 

مگه قرار نبود به نظر بقیه احترام بذاریم 

مگه زندگی هر کس به خودش مربوط نبود

انتخاب هر کس این که چه طوری می خواد زندگی کنه به خودش مربوط نبود 

اینا فقط در مورد پوشش صدق می کنه !!!!!!!!!!

در مورد بچه دار شدن اگه از شخصی ترین مسائله صدق نمی کنه

مگه اصل انسانیت نبود 

شما با این حرف تون دل اون مادرو نمی شکنید؟؟؟؟؟؟

میوه نوبرانه از نیاز های اولیه  ومهم زندگیه ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا آلوچه ارزش غذایی نداره من خودم صرفا به خاطر این موضوع دوست ندارم بخرم 

فقط خواستم بگم متاسفم بیشتر از همه برای خودم که دارم تو جامعه ای زندگی میکنم که جماعت به ظاهر متفکر 

ذره از فکر نمی کنند

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الانم همین جماعت میان کمال بی ادبی و بی احترامی به من می کنن اهمیتی برام نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه نگووووووو

مگه نمیدونی بچه های اینا باید هر نیم ساعت گوجه سبز بخورن وگرنه کمبود پیدا میکنن؟؟

اصلا به هیچ وجه امکان نداره تو خونه بخورن

فقط تو مدرسه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نمی‌دونم چرا مراعات کردن شرایط دیگران و به فکر دل و احساس ضعیفترها بودن آنقدر کار عجیب و سختی شده برای یه عده که حاضرند هزار جور دلیل غیرعاقلانه بیارن و کلی زخم زبان و نیش و کنایه بزنن ولی قبول نکنند که مدرسه جای اوردن میوه نوبرانه نیست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

چیزی که برام محسوسه، بحث لجبازی کردن بدون تفکر هست که تقریبا داره در همه ابعاد زندگیمون رواج پیدا میکنه، کلا باید وقتی یکی یه حرفی میزنه باهاش لج کنیم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان خانومه پست گذاشت ما ایرانیا مشکلمون اینه ک بخاطر دل بقیه نمیخوریم

ماه رمضون باید رعایت کنیم و فلان

ناراحت بود که چرا میگم رعایت کنین

اصلا انسانیت مرده.الفاتحهههه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان خانومه پست گذاشت ما ایرانیا مشکلمون اینه ک بخاطر دل بقیه نمیخوریم ماه رمضون باید رعایت کنیم و ...

اخه همینا بیشتر از همه دم از انسانیت میزنن

جالبش اینجاست

اخه همینا بیشتر از همه دم از انسانیت میزنن جالبش اینجاست

یعنی بچه تومدرسه پیتزا و الوچه نخوره

نمیشه؟

بابا از صبحه تاظهر

این وقت فقط میان وعده میطلبه همیییین

الوچه هم که دل ضعفه میاره،چ ارزشی داره من موندم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اتفاقا خواستم همین فردا تاپیک بزنم حرفمو میزنم مهم نیست چقد بعدش خورده بشم، همین هفته پیش یه تاپیک بود یه خانمه جاشو نداده بود به یه خانم باردار حالا کامنتا همه نه تو حق داشتی جای خودته اختیار داشتی، جالبه همه هم همینجوری فکر میکردن که یه سالمند و یه خانم باردار توی اون اتوبوس باید سرپا وایسن یا بشینن زمین! یه تاپیک پربازدید دیگه میگه بچه کل ظرفو خالی کرده همه میگن چرا انقد کوتاه نظری بلند نظر باشه که بیان اذوقه کل سالشو بخورن؟؟ به بچه هاشون ادب یاد نمیدن افتخارم میکنن یا به قول شما همین تاپیک واقعا به بقیه چه مربوطه دلش خواسته‌ بچه اورده قبلا مگه زندگی انقد سخت بوده؟ قبلا تا همین چندسال پیش شکلاتهای خارجی نهایت 10 تومن بودن الان کیک های ایرانیم از 15 به بالان! البته روی صحبتم با همه نیست ولی اینجا فکر نمی‌کنن پشت این دستگاه یه ادم نشسته واقعا رودر رو هم اینجوری با طرف صحبت میکنن؟ جامعه همینه یا نی نی سایت فقط انقد پره از ادمای بی منطق عقده ای؟ 

یعنی بچه تومدرسه پیتزا و الوچه نخوره نمیشه؟ بابا از صبحه تاظهر این وقت فقط میان وعده میطلبه همییی ...

مامان من می‌گفت صبح میوه ترش بخوری درس یاد نمی گیری 😂 نمی ذاشت بخورم