2777
2789

سلام دوستان 

امروز از صبح خیلی دلم گرفته بود 

کلا حال روحیم خرابه 

فکر و خیال شبا نمیزاره بخوابم

چند سال پیش دندونم خراب شده بود هربار به شوهرم گفتم بریم درست کنم نمی‌برد میرفت از داروخانه قرصی چیزی می‌گرفت

از این که چندسال درد دندون کشیدم نمیگم در نهایت چندماه پیش کلا دندون و از دست دادم فک بالا چهارمین دندون که خیلییییی تو چشمههههه دیگ با شوهرم دعوا کردم که باید درست کنیم میگه میخواستی مسواک بزنی.گفتم مسلمون چندساله خرابه اگر درست میکردیم اینجوری نمیشد.

این از شوهرم اونم از پدرم که موقعی که شوهرم اومد خواستگاری صاف تو چشمم نگاه کرد گفت یه موقع از من توقع چیزی نداشته باشی.منظورش مراسم و جهاز و کلا همه چیز...بخدای احد و واحد با خفت و خاری جهازم و جور کردم اینکه چجوری قسطای وام و دادم بماند.

حرفاشون از ذهنم نمیره هر شب تو سرم پژواک میشه نمیدونم چه گناهی کردم که این شده زندگیم کسی و ندارم حتی بهش تکیه کنم بگم عوض اینا اون هست‌.

چندماهه لبخند نزدم

حرف زدنی نمیفهمم طرف مقابل چی میگه همش ذهنم پی اینه که نکنه دارم حرف میزنم دندونم و ببینه 

خجالت میکشم

یه کار پیدا کردم ولی هر جور کردم دیدم نمیتونم برم سرکار.کارام جور در نمیاد.

دیگه از هیچکس توقع ندارم پدر و شوهر آدم که اینجور باشن دیگه از کی میشه توقع داشت.

خدا بگذره ازشون من نمیگذرم تو اوج جوونی پیرم کردن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مرور این قضیه ها فقط خودت رو از بین میبری و روح و جسمت رو آسیب میزنی از قدیم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من یا علی بگو بگرد دندون پزشک با قیمت مناسب پیدا کن صندوق مسجدی از این وام دوره ای ها پیدا کن یه مبلغ کوچیکی وام بگیر یا شرایطش هست یه کار موقتی و دندونت رو درست کن با نشستن و غصه خوردن نمیشه 

و بدون خیلی از آدم‌های دور و برمون از این مشکلها و ناامیدی ها و احساس تنهایی ها دارند و داشتند و خواهند داشت

سلام دوست عزیزم 

چقد خوشحالم که باهات هم کلام میشم 

خب همه یه مشکلایی دارن منم ۸ماه درد دندون کشیدم اخرشم دندونمو کشیدم اینم بهت بگم که اشکالی نداره چرا ناراحتی 

شما حتما یه تیکه طلا داری بفروشی و دندوناتو روکش بندازی 

۲.. . از کسی قرض بگیر و بهش برگردون 

۳.. . چرا باید خجالت بکشی از دندون نداشته خب حرفتو بزن وقتی میخندی دستتو جلو دهنت بگیر این خیلی کار با شخصیتیع 

۴... شما اگه خیاطی یا چیزی بلدی میتونی بری وام بگیری و هم کارتو شرو کنی هم یه درامدی داشته باشی 

۵... اگه شوهرت کمکت نمیکنه دیگه اخرش اینه لوازم خونتو بفروشی و تمام این بدترین حالت ممکنه 

برای ۴تا ۶تا دندون بذای روکش بین ۸تا ۱۵میلیون هزینه میخاد 

حتی اگه نیاز شد گوشیتو بفروش 

امید وارم دفع بعد با لبخند و شادی ببینمت