2777
2789
عنوان

قرعه کشی خونگی و عذاب وجدان

185 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها با دوستام ی قرعه کشی خونگی انجام دادیم 12نفر 12میلیون یکی از دوستام دوتا از خواهر شوهراش هم آورد و روز اول تا 12نفر قرعه انداختیم  اسم این دوستم نفر 12 یکی از خواهر شوهراش نفر سه یکیشون ششم شد منم نفر اول شدم و قرار شد هر کسی اول شد پول تو حساب اون جمع بشه بریزه ب حساب بقیه تا آخرش

این دوستم خواهر شوهراش نبودن روز قرعه کشی هی ب من گفت اسم منو بنویس ششم و من گفتم نه حق الناس من نمیتونم کاردستی نیس الان زنگ زده ب خواهر شوهر گفته من شدم سوم و تو شدی 120

بعد ما رو گذاشت تو عمل انجام شده و ی گروه هم تو واتس آپ زده و میگه شما چیزی نگین با من 

حالا من سوالم اینه گناهی برای ما نی چی کار باید بکنم من آدم مذهبی نیستم ولی روی این چیزا خیلی حساسم

گناه کردی حق الناس گزذنته

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که خیلی بد جنسیه

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
آخه باید چجوری بگم میترسم گند بخوره بهش رابطشون خراب بشه

ازاول نباید قبول میکردی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
من قبول نکردم گفتم نکن این کارو ولی این کرد 

به دوست بگو من خودمو مدیون خواهر شوهرات نمیکنم بگو خودت یجوری دروغی که گفته رو جمع کنه بگو میخوام لیست قرعه کشی بزارم تو گروه اگه قهرم کرد عیب نداره بخاطر یکی دیگه حق الناس به گردنت نباشه چون خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه

به دوستت بگو یا خودت ب خواهر شوهرت راستش را میگی یا من بهش میگم. بگو من اصلا و ابدا نمیخوام حق النا ...

اگه من خودم پول نیاد تو حسابم و بگم خودت بزن ب حساب هرکس اومده بکنمش رییس صندوق چی بازهم اینجوری حقشون گردنمونه