2777
2789
عنوان

چت کردن بچه ها دبستانی

208 بازدید | 8 پست

دخترمن چهارمه با پسرخالم و پسر داییم که سه سال ازخودش بزرگتره گروه چت زدن که بازی اینترنتی میکنن  اونجا بهم پیام بدن و حرف بزنن 

دختر منم با گوشی من بازی میکنه 

خو

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دخترم گفتم دیگه حق نداری چت کنی دوست ندارم شوخی کنن که بدرد تو نمیخوره 

گفت پس من چیکار کنم هیچ بچه ای تو فامیل نیس به جز اینا باهاشون بازی کنم 

به نظرتون باید چه رفتاری کنم 

به دخترم گفتم دیگه حق نداری چت کنی دوست ندارم شوخی کنن که بدرد تو نمیخوره  گفت پس من چیکار کنم ...

دوست هم جنس و هم سن و سال خودش مگه نداره 

چیزی که مسلمه حرف خوبی نزده بهش ولی نمیدونم مستقیم و ضربتی عمل کردنت درسته یا نه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

الان یه هفته ای بازی میکنن و گاهی چت دردمورد بازی  حالا امشب به شوخی پسرخالم گفت بهش اگه اینطو ...

پسر خالت نوجوونه تو این سن میل جنسی اونا اندازه ده تا مرد بالغ یعنی پسرا تو نوجوونیشون به پشه ماده هم نظر دارن شاید این برات تلخ باشه ولی اگه دخترت برات مهمه جلوشو بگیر نزار باهاشون در ارتباط باشه براش خوب نیست