2777
2789

من هرکاری میکنم به چشم شوهرم بیام ولی بازم خیلی خانما رو نگاه می‌کنه من آخه چیکارکنم دیگه   

تو خونه هرچی لباس و آرایش و ......

بازم خانمهایی که پشت و جلوشونو میندازه بیرون نگاه می‌کنه من دوست ندارم آخه چیکارکنم 

بزن دهنش پر خون بشههههه عزیزم این سوال کردن نداره دیگه😐😐عع 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی دوست داره ولی چه میشه کرد خیابون پر شده از هم جنسامون که با نهایت زیبایی  و آرایش و لباس های قشنگ  البته بدون پوشش  تردد میکنن  هر چقدرم زیبا باشیم و بگیم همسرتمون چشم پاکن میبینن و ناخودآکاه مقایسه میشیم  

همه راه هارو رفتم هیچ کدوم فایده نداشته ، دعوا کردم قهرکردم حرف طلاق کشیدم وسط 

دوباره گفتم بزار راحتش بزارم ببینم چیکارمیکنه خودشم می‌دونه حواسم بهش هست ولی بازم نگاه می‌کنه نه یکی نه دوتا نه سه تا همهههه روووو دنبال می‌کنه انگار نه انگار من پیششم  خیلی اذیت میشم 

حتی با مشاورم حرف زدم فایده نداشته