2777
2789

من کارشناسی تو دوران کرونا و پیام نور خوندم کلا آنلاین بود شاید سر جمع ده تا کلاس حضوری هم نرفتم می خوام ارشد شرکت کنم دیگه کلامم اونوری بیافته پیام نور نمی رم می خوام سراسری بخونم از ساعت ۷ تا ۴ بعد از ظهر سر کارم پنج شنبه ها ساعت ۱

می خوام بدونم ساعت کلاساش چه جوریه ؟ کلاسای غروبم داره ؟ استادا با افراد شاغل راه میان ؟ حداکثر چند ترم می تونم بردارم که واحدا سنگین نشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، کلاساش معمولا ۲ روز در هفته هستش، از صبح تا غروب کلاسا پشت همن، بستگی به رشته ای که میخوای بری داره اما حدود ۳۲ ال ۳۶ واحد سر جمع باید تو سه ترم پاس کنی و ترم آخر هم که برای ۴ واحد پایان نامست

برای ما تا حدودی بعضی هاشون راه میومدن بعضی ها هم نه 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
سلام، کلاساش معمولا ۲ روز در هفته هستش، از صبح تا غروب کلاسا پشت همن، بستگی به رشته ای که میخوای بری ...

خب مثلا نمی تونم اینو توی ۶ ترم بخونم سبک تر باشه ؟ حداکثر چند ترم ؟ 

مثلا کارشناسی میگن تا ده ترم میشه خوند 

خب مثلا نمی تونم اینو توی ۶ ترم بخونم سبک تر باشه ؟ حداکثر چند ترم ؟  مثلا کارشناسی میگن تا ده ...

میتونی اما دانشگاه دولتی فقط تا ترم پنجم رایگانه و از ترم ششم به بعد شما باید شهریه واحدهایی که برمیداریو پرداخت کنی

دانشجو داشتیم که تا ترم ۸ هم ارشدش طول کشیده و دانشگاه تهدید به اخراجش کرده، برای طول دادن درس دانشگاه دولتی خیلی راه نمیاد و خب مدام تذکر میگیری که درست رو تموم کنی 

میتونی اما دانشگاه دولتی فقط تا ترم پنجم رایگانه و از ترم ششم به بعد شما باید شهریه واحدهایی که برمی ...

من مشکلم شهریه نیست حتی مدرکمم هیچ تاثیری تو حقوقم نداره اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه باشه خودم علاقه به درس دارم و دوست داشتم ادامه بدم تجربه پیام نور و غیرحضوریشو دارم بدرد نمی خوره حسرتش موند به دلم دوست داشتم ادامه بدم ولی نمی تونم کارمو ول کنم اون در الویته، دارم فکر می کنم چه طور میشه دوتاشو با هم هندل کنم 

من مشکلم شهریه نیست حتی مدرکمم هیچ تاثیری تو حقوقم نداره اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه باشه خودم علاقه ...

خب اگه با هزینش مشکل نداری برو دانشگاه آزاد، اونجوری کلاساشونم اکثرا آخر هفتست و وقت بیشتری داری