2777
2789
عنوان

رابطه ازدواجی یا عاطفی؟ 🙂👀

127 بازدید | 12 پست

برای ازدواج باید بالغ بود

اگر تا به امروز با ده‌ها دختر یا پسردر رابطه بوده‌ای و از این رابطه‌ها با افتخار حرف می‌زنی،(بحث دین به کنار است) و باورت این است که این ارتباط‌ها برای ازدواج مهم و ضروری هستند، بد نیست بدانی که احتمالا بلوغ عاطفی لازم برای ازدواج را نداری!

تمام این ارتباط‌ها از جنس عاطفی هستند و نه ازدواجی!

در رابطه‌ی ازدواجی، «ظرافت‌ها»، «تعهدها» و «تاب‌آوری‌ها» بسیار متفاوت می‌شود؛ 

چه بسا در یک رابطه‌ی عاطفی، با بی محلی یا حتی کمی تندی، بتوان جذاب‌تر شد 

ولی همین بازی در ازدواج، کابوس خلق می‌کند. برای ازدواج، هر دو نفر باید متوسطی از شش بلوغ را داشته باشند:

شخصیتی + عاطفی + جنسی + اجتماعی + مالی +معنوی

─═हई روانشناسی.مشاوره ای ईह═─

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

ازدواجیِ عاطفی!

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا نظر مخالفی دارین ..بگین اما با کاربری دعوا نکنین خواهشا 

هرکس نظرش محترمه من از دید روانشناسی مطرح کردم

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
ازدواجیِ عاطفی!

نوشته این ارتباط ها از جنس عاطفی هستند و نه ازدواجی

وقتی به بلوغ نرسیده باشی هر رابطه ای اشتباهه

وقتی هم که رسیدی ازدواج کن چون روابط خارج از اون بی سرانجامه و تهش فقط سرخوردگی می مونه 

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262
وقتی به بلوغ نرسیده باشی هر رابطه ای اشتباهه وقتی هم که رسیدی ازدواج کن چون روابط خارج از اون بی سر ...

بله من از دید روانشناسی و بدور از هر قومیت و مذهبی مطرح کردم 

حرف من نیست ..حرف روانشناسه

بله من از دید روانشناسی و بدور از هر قومیت و مذهبی مطرح کردم  حرف من نیست ..حرف روانشناسه

منم از نظر غریزی و فطری گفتم بانو

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262

من ۲۴ سالمه تا حالا با پسری وارد رابطه نشدم فقط خوشم اومده مثلا از یکی ولی هیچ ارتباطی نداشتم بیشتر میترسم از این نوع روابط ولی بهم میگن سخت میگیری .

اکثر دخترا میبنم ضربه روحی جسمی خوردن پسر فقط هدفش سو استفاده بوده ترجیح میدم سنتی ازدواج کنم

من ۲۴ سالمه تا حالا با پسری وارد رابطه نشدم فقط خوشم اومده مثلا از یکی ولی هیچ ارتباطی نداشتم بیشتر ...

بله کاملا درسته 

منم هم نظرم