2777
2789

سلام دوستان

من همسرم خارج از کشور کار میکنه خونمون تهران و‌ تمام فامیلای من و همسرم شهرستانن

من الان ۷ ماهه شوهرم ماموریته من ۷ ماهه شهرستانم خواهرشوهر برادرشوهر یبار زنگم بهم نزدن

پدرشوهرم فوت شده مادرشوهرم تو خونه ما زندگی میکنه با خواهرشوهرم که شوهرش فوت شده کم‌بیش پولی ماهانه هم بهش میدیم چون حقوقی نداره در ضمن تهران خودمون مستاجریم برای خونه خالی ماهی ۱۵ اجاره میدیم

الان مادرشوهرم هر وقت خواستم برم خونش گفته یکی مریضه نیا

شوهرم بعد ۷ ماه اومد ۴ روز خونه بابام بود دعوتش نکرد پیچوندش فلانی خونمونه نیا

۶ روز دیگه هم عروسی دختر خواهرشوهرمه همه میدونن بجز من همرو دعوت کردن

الان شوهرم مبگه مادرم هر وقت میگه فلانی مریضه هم تو برو چیکار دعوت داری خونه خودته اونجا

ولی من میگم راضی نیستن نمیرم

الان بنظر شما من باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دلت میخاد بری انقد حقیری؟ 

والا شوهرمم حقیره انقد عاشق مادرشه که این بی احترامیایی که بمن میکنن نادیده میگیره و حرفش فقط اینه که اگه یطوریش شد من تا ابد سرکوفت میزنم بهت که نذاشتی با مادرم حرف بزنم ولی زن بچش اصلا براش ارزش نداره

چرا برنمی‌گردی سر شغل قبلیت پرستاری؟ تو که شغل خیلی خوبی داشتی 

دیگه با بچه تو شهر غریب و از همه بدتر وسواس فکری بسیار شدید بعد از زایمان اصلا ارزشش نداره فقط بخاطر افکار روحیه خودم که نمیرم دنبال میدونم کار میدم دست خودم

دیگه با بچه تو شهر غریب و از همه بدتر وسواس فکری بسیار شدید بعد از زایمان اصلا ارزشش نداره فقط بخاطر ...

به نظر من اکه سر کار بری جوری که درگیر بشی و وقت نداشته باشی به حرکات و رفتار شوهرت و خونوادت فکر کنی و دستت تو حسب خودت باشه از همه چیز بهتره ، بچتم دیگه سه سالش شده می‌تونی بذاریش مهد، من اگه بودم حتما این کارو میکردم