2777
2789

حالا که وقت میزاریم چرا  از تجربیاتمون نگیم؟؟؟

اینکه میگن هرچه با هر که کنی برتو همان میگذرد

شعر نیست شعار نیست عین واقعیته...

کارما بیخیالت نمیشه بیکار نمیشینه بلخره یه روزی یه جایی تقاصشو پس میدی، حالا میخواد خوبی باشه یا بدی بهرحال بی جواب نمیمونه

تجربه ای توصیه ای داری واسمون بنویس🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو دست بالا بگیر و برا خودت ارزش قائل باش.هیچکس به اندازه خودت مهم نیست.

با هیچکسی دشمن نشو،سعی کن دل همه رو بدست بیاری،خیلی بده دشمن داشته باشی حتی یه دونه هم نداشته باش

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اتفاقا تجربم میگه کارما وجود نداره چون این جهان عدالت درش نیست جهان باقی بر پایه عدله پس چرا ظالم ...

من اونقدر مهربون بودم که اگه کارمایی در کار بود باید تو قصر طلا با یه آدم فوق العاده زندگی میکردم

1- اگه چیز خوبی در کسی میبیند بهش بگیید:

اگه چیزی قابل تعریفه، اگه شما متوجه شدید یه چیز خوبی داره، یه کاریکه انجام داده یا یه چیزی که پوشیده، یه اتفاقی که برای شما قابل تقدیر باشه. شاید بنظرتون واضح باشه و احتیاج به گفتن نباشه ولی ما خیلی وقتا چیزای خوبی که در کسی حس میکنیم به روشون نمیاریم. بنا به دلایلی ما همه اینا رو پیش خودمون نگه میداریم، پس بگید، شاید باور نکنید چه تاثیر مثبتی داره این کار به اونها احساس خوبی میده و وقتی ما باعث میشیم که کسی احساس خوبی داشته باشه ناخودآگاه جذبشون میکنیم.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ببین منم قبلنا فکر میکردم خرافاته ولی یکی خیلی مرموزانه داشت سرم کلاه میزاشت تو روز روشن منم خیلی ساده بودم اصلا شک نکردم ولی نگم برات که چطور دستش رو شد و تو تمام فک و فامیل و دوست آشنا سنگ رو یخ شده 

میخوام بگم ی وقت حواستون باشه بدترین ضربه هارو از نزدیکترین ها میخوری عین من منم گفتم ب طرف ک از پست بر نمیام واگذارت کردم بخدا 

این کاربری واگذار شده
اگه قضاوت کسی کردم،مثلاگفتم این رفتارش بده،یااین کارش اشتباه بوده،،،دقیقاهمون کار ورفتار رو بعدها خو ...

دقیقاها ما چهارتا خووهریم هرکسی رو قضاوت کنیم خدا عرض یک ماه سرمون میاره 

یه سبک رفتاری که خیلی ازش نتیجه مثبت گرفتم را می خواستم مطرح کنم‌.

خودم کم کم تونستم رشدش بدم و الان که نتیجه مثبت گرفتم، خیلی حس خوبی داد.

اینکه گوش های من لزومی نداره مطالبی را بشنوه...

چشم هام هم لزومی نداره مطالبی را ببینه.

مثال :

۱) وقتی داری از خیابانی رد می شی و یک پسر متلک سخیفی می ندازه.

اگر بایستی و جواب بدی، باعث میشه جمله بعدی که احتمالا سخیف تر هستش را بهت بزنه. خب پس وارد بازی منفی اون آدم نشو...

۲) تو همین سایت وقتی با کاربری اتفاق نظر نداری و اون کاربر تبادل نظر مودبانه بلد نیست و از کوره در می ره و شروع میکنه بازی منفی کردن، لزومی نداره  وایسی تا روی تو بالا بیاره...مهارت این هستش که ریپلای های بعدی اش را اصلا باز هم نکنی ... به قولی سر طناب را شما ول کن 

۳) وقتی متوجه می شی که شخصیت برخی گزنده و منفی و سیاه هستش، مکالمه های واجب را انجام بده و از مکالمه بیشتر پرهیز کن..

برخی موارد ماجرا این طور هستش که یه عده همیشه تماشاچی یک درگیری و دعوا هستند. مثلا جلوی جمع خانواده همسرتون، یکی شروع میکنه اذیت کردن تون. شما برای اینکه به جمع ثابت کنین که بر حق هستین، جواب میدین.

البته اکثر مواقع اون آدمی که ریلکس تر بوده و یا محترمانه از صحنه بدون دیالوگ  خارج شده، کاریزماتیک تر و بالغ تر به چشم آمده.

پس برای اینکه خودت را به جمع اثبات کنی اینقدر دیالوگ نگو...

یکی از نتایج مهم این مدل رفتار، آرامش ذهنی تون هستش.

بذارید طرف در صحنه باشه و  خودش را به در و دیوار بکوبه.

شاید ندونین که خیلی اوقات همین از صحنه خارج شدن های بالغانه، باعث میشه طرف تون بیشتر اذیت بشه اونم تازه بدون ابنکه دیالوگی بگین. یعنی با سکوت و ترک صحنه، قدرتمندترین جواب به طرف را دادین و هم خودتون را تمیز نگه داشتین و محتویات متعفن ذهن مخاطب را دریافت نکردین✅

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸