2777
2789
عنوان

💢ف.ال واقعی💢

136 بازدید | 9 پست

بچه ها تا حالا از کسی ف.ال گرفتین که کامل حقیقت داشته باشه و واقعی باشه؟؟ لطفااا بهم معرفیش کنید❤️

باز ی عده نیان برن بالا منبر ، بله میدونم اینا همش فلان و بیساره  . نیاز به گفتن کسی نیست😂

اره من سال ۹۸بایکی اشنا شدم ی چیزایی گفت و تک تک اون اتفاقا افتاد دیگه دنبالش رفتم خییییییلی برام عجیب بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مخام 🚶🏻‍♀️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
الان آیدی چیزی داری ازش؟

راستش ترسیدم و کلا پاک کردم شماره داشتم ادرس داشتم 

سال۹۸گفت مادرشوهرت فوت میکنه ده روز بعد مرد.

گفت داداشت فوت میکنه ک ب ی ماه نرسید شد و خییییییلی چیزای دیگه ک بگم هنگ میکنی ی مدت ب شدت افسردگی گرفتم بعداون نرفتم دنبالش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اره همشم حقیقت داشت

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم