2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من یه مدتیه میخوام یکمی موهام رنگ نارنجی داشته باشه

و البته فر هم هست

احساس کردم اگه حنا بزارم رو موهام بتونم رنگشونو عوض کنم ولی شنیدم رو موهای سفید نارنجی میشه 

موهای من خیلی سیاهه حتی یکم قهوه ایم نیست 

اگه بشه ممنون میشم راهنماییم کنینن که چه نوع حنایی بزارم 

و اینکه ممکنه حالت موی فر رو هم عوض کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام قهوه ای تیرس.حنا با کلی چیز دیگه قاطی کردم رنگ نگرفت.دوست داری امتحان کن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اره رو موی سفید نارنجی میشه من امروز گذاشتم روی فر موهات اثر نداره و موهارو نرم میکنه ولی بعدش به ای ...

فعلا 17 سالمه نیازی ندارم تا چند سال اینده موهامو رنگ کنم علاقه ای هم ندارم ... ولی امیدوارم حالت موهامو از دست ندم

اگه فقط یک بار بزارم چی ؟ چون موهای من فر خشک هم نیست که بگم خیلی سخت از حالت فر درمیاد

با یه بار رنگ مو تغییر نمیکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فعلا 17 سالمه نیازی ندارم تا چند سال اینده موهامو رنگ کنم علاقه ای هم ندارم ... ولی امیدوارم حالت مو ...

نه حالتش حفظ میشه موهاتو تقویت میکنه ولی رنگش عوض نمیشه فقط یه کوچولو به قهوه ایی روشن شاید در بیاد