2777
2789

شش روز اول زایمان شیر داشتم از اون روز تا الان که چهل پنج روزمه به زور شیر بهش دادم چون کمه شیرم، 

همه چیز رو امتحان کردم همه چیز خوردم اب ماهیچه رو سر میکشم فردا میبینم فرقی نکردم رفتم دکتر گفت کلا بدنت تولید شیرش خیلی کمه

شیرخشک هم میدم ولی فشار عصبی باعث میشه به این فکر کنم که فقط شیرخشک بدم بهش یه سینم که خیلی کم داره قطع میشه اون یکی هم بد نیس کلا این روزا کارم شده غصه خوردن کاش منم مثل بقیه مادرا شیرم خوب بود😔😔

یا شیرافزا بخور زیاد بشه با دمنوش گباهی شیرافزا اگرم میخای قطع بشه مرتب انتی بیوتیک بخور

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا شیرافزا بخور زیاد بشه با دمنوش گباهی شیرافزا اگرم میخای قطع بشه مرتب انتی بیوتیک بخور

عرق رازیانه قطرش قرصش خودش هیچ اثری نداره 

موندم سر دوراهی نه شیرم خشک نه زیاده 

نمیدونم تکلیفم چیع

منممث تو بودم همه کار کردم شیرم درست بشه نشد فقط سینم نوکش قاچ خورد زخم و خون میخورد بچم  همزمان شیر خشک دادم تا اینکه دیگه شیر منو نخورد واقعا که نمیشد و نمیتونستم حتی گاهی شیرمم میرفت ولی وقت شیر دادن گافی نبود و نمیشد 

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
کلا دیگ سینتو نده خودش خشک میشه منم مث تو چشمه م خشک بود ولی ناراحت نیستم 

اخه میاد وایمیسته وقتی میدم اولش میجوشه خیلی دوس دارم بدم ولی زیاد نیست پنج دقیقه میدم بدش انگار قطع شد

اخه میاد وایمیسته وقتی میدم اولش میجوشه خیلی دوس دارم بدم ولی زیاد نیست پنج دقیقه میدم بدش انگار قطع ...

این حس شماست،آدم حس میکنه سینش شله،هیچی نیست ولی برای بچه کافیه