2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141295 بازدید | 613 پست
اخه بیشتر نوجوون های این دوره یکم راحت طلب و خود خواهن زیر این پستت و بخون ببین نوجوون های قدیم چجور ...

نوجوون های قدیمی چشم و گوش بسته و مظلوم بودن و از حق و حقوقشون آگاه نبودن درگیر تفکرات بزرگتراشون شده بودن 

ولی نوجوون های امروزی 90 درصدشون خیلی منطقی و آگاه و مودبن و حرف حق رو بدون رودرواسی میزنن 

اینه تفاوتشون عزیزم 

درسته عزیزم حرفت حق باید به بچمون یاد بدیم این چیزارو باید هر دورو یاد بدیم یعنی وقتی داشتی حسرت ...

ببینید بعضی فقط همون خوراکیو چسبیدن من دارم فرای این بحث کوچیک رو میبینم. بچه باید بدونه همه چیز تو دنیا براش فراهم نیس یا همون لحظه نمیتونه چیزی که میخواد بدست بیاره باید صبر کنه یا تلاش کنه یا ازش بگذره( مثال صبر کردن برای خوراکی میشه اومدن خونه واز والدین تقاضا کردن که براش اون خوراکیو بخرن) . اگر ما توانایی کنترل همه تصمیمات مردمو داشتیم که میتونسیم کارای مهم تری بکنیم تا گفتن اینکه کی چی بیاره چی نه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم امروز دیدگاهم عوض شد هم تو این تاپیک هم تاپیک پربازدید دیگه که نوشته به بچتون ادب یاد بدید ...

اون تاپیک که هیچی تازه بچه خواهرش بود و اونجوری درباره اش حرف میزد انگار بچه دشمنش بود والا ما جونمونو واسه بچه خواهرمون میدیم نمی‌دونم کی آنقدر بیرحم و محبت شدیم 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
انقدر نخورده اید که آلوچه رو میوه ی خاص و چیز لوکس میدونید!  همین کافیه که سطح تفکرتون معلوم ب ...

ما مسلمانیم، ملاک برتری رو در عمل نیک و پرهیزکاری می‌دونیم!

این جملات برخاسته از کدوم عقیده است؟! 

خوراک ذهنتون چیه که چنین خروجی تهوع‌آوری داره؟! 

انقدر نخورده اید که آلوچه رو میوه ی خاص و چیز لوکس میدونید!  همین کافیه که سطح تفکرتون معلوم ب ...

وقتی تا یک ماه پیش کیلو 1 میلیون بود جزو کالای لوکس حساب نمیشه؟  

بعدم این کاربر بهت بی احترامی کرده که اینجوری بهش بی احترامی میکنی؟ 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

باور کن همینا آدمارو نسبت به خدا بدبین میکنن اون بچه ای که زیر دست همچین افکاری از خانواده های فقیر ...

دقیقا 

همون بچه از خدا متنفر میشه و سرکشی میکنه 

بعد همین پدر و مادر میگن خدایا چرا بچمون باید اینجوری بشه 

واقعا معنی تاپیک رو نمیفهمید، نوبرانه ندید بچتون ببره مدرسه، هوسناکه خونه بدید کوفت و درد بکنه  ...

شما که دلت برای بچه ها میسوزه که دلشون بخواد گوجه سبز و داری از استارتر حمایت میکنی چجوری دلت میاد ب بچه بیگناه لگی کوفت و درد بخوره؟مگه اون بچه بچه نیست؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نه عزیز من فرقش چیه؟ بچه از کجا مقایسه رو شروع میکنه از همین کودکی .بعدها همین بچه که منو شما هستیم ...

شما هرچی بگی خوراکی تفاوت میکنه

اون بنز خوب زیاده خواهیه

بنز نیاز بدن نیست

بنز در لحظه مغزو تحریک نمیکنه

اسید معده نمیپاشه

ذهن انسان جدی درگیر نمیشه

میدونستی اگر کسی چیزی دلش بخواد و نخوره تو لحظه چقدر لاغر میشه؟ به اصطلاح خودمونی اب میشه! 

یکم عمیق تر دقت کن اگر واقعا توجیه نکردی! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

والا بخدا تعریف از خود نیست ولی مثلا ما وسعمون میرسه که هر غذایی میخوایم ببریم مدرسه و البته تو مدرسمون ادم فقیر نیست ولی تو مدرسع قبلیم همه مدل ادم بودن چه از قشر ضعیف و متوسط و قشر عالی ما هم تغذیه ای که میبردیم مثل بقیه بود چون واقعا همه وسعشون نمیرسه که غذاهای انچنانی بدن بع بچه شون

ولی متاسفانه خیلی از والدین شعور ندارن و فقط به فکر شکم بچه خودشونن و به اون بچه ای که نگاه مظلومانه میکنه به غذای بقیه نیستن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
شما که دلت برای بچه ها میسوزه که دلشون بخواد گوجه سبز و داری از استارتر حمایت میکنی چجوری دلت میاد ب ...

دقیقا به ها گناهی ندا ن مادرا با کارهاشون جه فتنه ها نمیکنن

چه اونی که گوجه سبز میذاره چه اونی که بهش فحش میده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
 چند نفری که اینجا کلمات "توله" و " احمق" و " افغانی" را به کار بردند از تینیجرها نیستند... رو ...

حالا تینیجر چی هست؟ 😅

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شما هرچی بگی خوراکی تفاوت میکنه اون بنز خوب زیاده خواهیه بنز نیاز بدن نیست بنز در لحظه مغزو تحریک ...

من بازم نتونسم حرفمو به شما بگم. اگر من اینکارو نمیکنم، جلو کسی نمی‌خورم ، به کسی تعارف میکنم دلیل بر این نیس دیگری عمل من رو انجام بده‌ دلیل بر این نیس براش واجب باشه انجام بده. شما داری اصرار میکنی طرف خوراکی ببینه نخوره لاغر میشه. عزیزم بهتره دستور بدیم بوی کباب از هیچ کبابی ای بیرون نیاد چون من هوس میکنم گناه میکنن . شبتون بخیر من جبهه و حرفمو واضح گفتم امیدوارم دیگه نیاز نباشه توضیح بدم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.