2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141295 بازدید | 613 پست
من که ندادم،و نخریدم تا الان واسه خودمون😁ولی کیلویی نخر،۵۰ تومن بگیر چند دونه بذار واسش اگه خیلی دو ...

دقیقا

منم درحد۱۰۰-۲۰۰گرم میگیرم.

چون نوبرانه خریدش واجبه😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بنظرم مدارس خودشون باید تغذیه بدن و خوراکی بردن از خونه ممنوع باشه که چنین چیزی نیست در حال حاضر 

ما مدیرمون خیلی خانم خوبی بود یه لیست زده بود به دیوار کسی جز اون مواردی که تو لیست بود حق نداشت خوراکی دیگه ای بیاره مدرسه شمام به مدیر اطلاع بدید 

هر چند الان میریزن سرت که پول  نداشتی چرا بچه آوردی ولی بیاید واقعا قبول کنیم آلوچه یا همون گوجه سبز میان وعده ای نیست که تو مدرسه بخوریو مفید باشه بچتون تو خونه هم میتونه بخوره هر چی دلش خواست 🙁

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی بچه های دیگرو که نباید بگیره..یجوری مشکلش حل کنه

یه چیزایی به انسانیت ربط داره که البته از هرکسی نمیشه انتظار داشت

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خب خوراکی هم ندن به بچه😐مسئول زندگی شما بقیه نیستن که

واقعا کههه 

ایکیوت پایین یا خودت زدی به نفهوی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

شما باید دیگه خیلی پَرت باشی...اصلا عقده داره میاره پولشو داره میاره جلوی تک تکشونو بگیریم که بچه های شما ندارن؟؟؟

اگه این طرز فکری که میگی مال تینیجرای داغونه شما که هنوز عقلتون تشکیل نشده

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
میوه خوراکی خاص نیست!

عزیزم کلا خوراکی خاص دیگ مثلا میوه گرون یا ی غذای خاص بلاخره بچه هستند و دلشون میخواد .من‌خودم بچه بودم همه چی داشتیم ولی نمیکردم مامانمم میزاشت نمیخوردم خودم داخل مدرسه 

#انسانیت

واقعا نمی فهمید یا مقاومت می کنید که نفهمید؟

نصف مردم زندگی کارمندی و کارگری دارن 

با حقوق کارمندی و کارگری هم نمی تونن میوه های نوبر بخرن 

این جمعیت کارمند و کارگر در حد یکی دوتا بچه هم حق ندارن؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

این دقیقا مشکلیه که ما توی اموزشگاه مون داریم 

توی کلاس  ما یکی از بچه ها هم‌ پدرش شاغله و هم مادرش خودشم تک فرزنده طبیعیه شرایط مالی شون خوبه .

کل  پاییز و زمستون با خودش توت فرنگی آورد و بقیه بچه ها همه چشمشون به دهن اون بود 

یکی از مامانا  به مادرش گفت کاش شمام برای بچه تون خوراکی معمولی تری میزاشتین 

گفت بچه من بجز توت فرنگی هیچ تغذیه دیکه ای نمیخوره من نمیتونم بچمو گشنه نگه دارم بخاطر بقیه بچه ها

منم که واااقعا نمیدونستم بگم حق با کدومشونه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

اینجابعضیا تیکه میندازن ولی هستن بچه هایی که حتی پدرشون فوت شده یامادرشون طلاق گرفتن یابه هر دلیلی امکانش نیس بتونن بخرن .یکم منطقی باشید یعنی چی نداری بچه چراآوردی این حرفا اصلا جاش اینجانیس .

یه چیزایی به انسانیت ربط داره که البته از هرکسی نمیشه انتظار داشت

خب اونام بچه هاشون دل دارن دوست دارن تو تایم درس خوندن خوراکی هایی که دوست دارنو بخورن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

خب راست میگن وقتی نمیتونی نیاز بچه ات درحد میوه رو حتی فراهم کنی چرا میاری که بچه رو عقده ای کنی؟ 

اتفاقا همین شماها با شعار روزی خودشو میاره همچین پرت و.پلاهایی رو میگین

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

دقیقا

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
خب خوراکی هم ندن به بچه😐مسئول زندگی شما بقیه نیستن که

تو خونه به بچشون هرچی خواستن بدن بچه من مدرسه ای نیست که بخاطر خودم بگن ولی چشم و دل سیری همینه که بلد باشی کجا چی رو بخوری 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز