2777
2789

من لنوو دارم راضیم خداییش.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود 6 ماه قبل از دی جی کالا یه ایسوس خریدم مدلش یادم نیست 13 اینچ . و تبلت هم میشه یعنی از پشت کاملا تا میخوره  . کیبورد زیر میمونه ..

4 ماه بعدش با اینکه اصلا استفاده ای هم ازش نکرده بودم یهو صفحه مونیتورش شطرنجی میشد ..الان 1 ماهه فرستادم برای گارانتی .مشکل سخت افزاریه 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من حدود 6 ماه قبل از دی جی کالا یه ایسوس خریدم مدلش یادم نیست 13 اینچ . و تبلت هم میشه یعنی از پشت ک ...

منم میخوام از دی جی کلا بخرم منتها میگن دی جی کالا گرونتر از بیرون میده

من لنوو دارم راضیم خداییش.

لنوووووووو !!

من دو بار تبلت خر یدم هر دو بار هم زودی داغون شد!!

چقدر پول تعمیر کار دادم.  

به اسم  لنوو حساسیت دارم.  

به هر حال هر کسی تبلت دست دوم خواست دو عدد دارم.

لنوو تو نظرم هست .برای شما چه مدلیه؟

مدلشو نمیدونم باید جعبش رو ببینم.الان باید همون 1/800اینا باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها ببخشيد اين لپ تاپ من كيبوردش كار نميكنه !!!يعني يه سري از كليد هاش كار نميكنن !!!به نظرتون ميتونن درستش كنن ؟؟با اينكه ٦ سال از عمرش ميگذره ؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
بین ایسوس و لنوو دودل بودم ولی همون لنوو رو میخرم

همشون تقریبا یه کیفیت رو دارن منتها ایسوس یا ایسر بیشتر بخاطر برندشون گرونترن