2777
2789
عنوان

چرا بعضیا عادت ندارن که دخالت نکنن

374 بازدید | 24 پست

من یه گربه دارم مثل بچمه...نمیتونم هر دفعه که فامیل میاد بندازمش از خونه بیرون که...آدم بچشو از خونه نمیزاره بیرون...ولی ازم انتظار دارن چنین کاری کنم😑

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی میترسم جایی که گربه باشه از ترس نمیرم

از طرفی از مو و بهداشتش هم میترسم نمیتونم اونجا حتی آب بخورم

حیوونا رو دوس دارم بینهایت حتی با وجود ترس

ولی ترجیح میدم تو خونه نباشن چون بشدت میترسم 

وای ننه 

چطور دلشون میاد

من فوبیا دارم میترسم ولی دلمم‌ نمیاد اینجوری رفتار بشه باهاشون بالاخره ایناهم قلب دارن 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بگردمم  خیلی سخته  ننداز بیرون بذار تو اتاق درشو ببند  خود گریه هم اذیت میشه غریبه ...

خب افسرده میشه اینطورییی.

بچم خیلی لوسه بیشتر تایم روز بغلمه...و اینکه کلا هرکی میاد اذیت نمیشه کنجکاو میشه ولی آزاری نمیرسونه واقعا

من هم از حیوانات میترسم و وقتی میرم خودشون میگذارنش( مثلا پرنده باشه )  توی قفس . منم زیاد نمی‌مونم که فوقش ۲-۳ ساعت 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من خیلی میترسم جایی که گربه باشه از ترس نمیرم از طرفی از مو و بهداشتش هم میترسم نمیتونم اونجا حتی آ ...

خب شما میترسی نمیری درسته؟؟؟؟پس اینا میترسن باز چرا میان😑

من هم از حیوانات میترسم و وقتی میرم خودشون میگذارنش( مثلا پرنده باشه )  توی قفس . منم زیاد نمی‌ ...

چه آدمای بافرهنگی.

من جایی رفتم دیدم گربه تو خونه میچرخه اطلاع نداشتم وگرنه نمی‌رفتم.

از ترس حالت تهوع گرفته بودم واقعا حالم بد شد.خداروشکر دیگه نمیرم خونشون

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
حیوونتونو با بچه آدمیزاد مقایسه نکنید. خوب دعوتشون نکنید.من خودم جایی تو خونه سگ و گربه داشته باشن ...

هرچی باشه بچمه حالا اینو کاریش ندارم

من دعوت نمیکنم خودشون میان😂

من هم از حیوانات میترسم و وقتی میرم خودشون میگذارنش( مثلا پرنده باشه )  توی قفس . منم زیاد نمی‌ ...

خب نمیرین به طرف توهین کنی یا به اون حیوون که