2777
2789

من بخاطرش کل وقتم رو گذاشتم از خیلی چیز هام گذشتم

ولی حالا همش نابود شد  دیگه هیچ حسی ندارم نه زندگیم نه به خودش نه اینکه قرار بود پزشک بشم نه به اهدافم فقط دلم میخواد بمیرم از ترس اینکه بعدا چت هامون رو کسی ببینه همش رو پاک کرد که چیزی نیفته گردنش

من از کلاس دهم برای کنکور مثل سگ خوندم همیشه نفرات برتر آزمون بودم ولی من خیلی احمقم  همه زحمات و آیندم رو به باد دادم احمق ترین دختر دنیا 

چقدر بی ارزش بودم براش 

نه راه پیش دارم نه راه پس

خودش دکتره

منم باید با تراز ۱۱۴۰۰ کنکورم برم تو قبر بخوابم

چرا انقدر ترازت اومد پایبن وقتی انقدر درس خوندی؟

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاهله؟

چرا کات کردین؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

با اون تراز الان نباید دانشگاه باشی؟

من پارسال امتحان دینی نتونستم بدم کلا ول کردم

تراز امتحان نهایی منفی ۵۷۳ شد

انتظار نداری که پزشکی تهران قبول بشم

امسال خواستم برای معدل بخونم

مجرده میترسه امتحان نهایی خراب کنم قبول نشم بیفته گردن خودش

ببین از حرف زدنش مشخصه قصدش از رابطه با تو جدی نیست

ولش کن به زندگیت برس

درستو بخون

عاقبت و آینده ای با این آدم نداری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من پارسال امتحان دینی نتونستم بدم کلا ول کردم تراز امتحان نهایی منفی ۵۷۳ شد انتظار نداری که پزشکی ...

چقد داغون و چقدر حیف.

هنوز ۲۰ روز مونده به نهایی و ۱۰۰ درصد میتونی بخونی و امسال قبول شی بری

این دو ماه مونده تا کنکورو یه جوری زندگی نکن که تا ۱۰ سال اینده هر روز از حسرت کار اشتباهت بمیری و زنده بشی

یه مردی که ۲۰ سال ازت بزرگتره ببخشید ارزش اینو نداره تفم بنداطی روش چه برشه به اینکه ایندتو به خاطرش خراب کنی اونم چه خراب کردنی

ازت سواستفاده کرده یدجورم هم کرده و اگر من جای پدر مادرت بودم و میفهمیدم حتما به جرم فریب ازش شکایت میکردم.

این حرفارو ک میزنم فک نکن عاشق نشدم یا نمیددنم تا حالا افسرده نبودم یا هرچی،من تا عمق جونم افسرده بودم ۱۰ کیلو کم کردم،قرص خوردم، ۳ سال پشت کنکور موندم به خاطر کسی که دوسش داشتم کتک خوردن ابروم رفت زجر کشیدم ولی نذاشتم ایندم دستی دستی به باد بره