2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر دارو میده.این برفک از راه شیر خوردن و دستشویی کردن به زیر پوشکشم میرسه.باید درمان بشه

فعلا نمیتونم برم دکتر الان دو روزه که برفک زده فعلا بدنش چیزی نشده فقط لب بالاش برفکیه 

برفک خیلی دردناکه حتما ببرش دکتر وگرنه از شیرخوردن می افته  

سر سینه هاتم باید نیستاتین بزنی چون واگیر داره و اگه بچه خوب بشه باز از سر سینه میگیره

اگه شیشه میخوره شیشه رو عر بار باید بجوشونی و سرشو در نیستاتین بزنی 

اگه بعد یک هفته خوب نشه باید قرص حل کنی

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
فعلا نمیتونم برم دکتر الان دو روزه که برفک زده فعلا بدنش چیزی نشده فقط لب بالاش برفکیه 

اوکی عزیزم

ببین اگه شیر خودتو میخوره ممکنه سینه خودتم درگیر بشه.از قطره ای که به دهنش میزنی به نوک سینه خودتم بزن.موقع شیر دادن بشور و بعد از تموم‌شدن شیر خوردنش، سینتو بشور و خشک کن و باز یکم قطره بزن

ان شاءالله زود خوب میشه.

بچه منم چند بااار برفک زد ولی رعایت کنی زود خوب میشه.

دستشو که زده تو دهنش مراقب باش به چشمش نزنه.چشم بچه من همینطوری قرمز شد و مجبور شدم ببرم دکتر.گفت بخاطر برفک دهنش بوده.دست دهنیشو زده به چشمش.

اوکی عزیزم ببین اگه شیر خودتو میخوره ممکنه سینه خودتم درگیر بشه.از قطره ای که به دهنش میزنی به نوک ...

هم شیر خودمو میخوره هم شیشه شیر و پستونک ..چشم ممنون ک جواب دادین فقط قطره رو بریزم تو دهنش بخوره 

هم شیر خودمو میخوره هم شیشه شیر و پستونک ..چشم ممنون ک جواب دادین فقط قطره رو بریزم تو دهنش بخوره&nb ...

پس باید به گفته دوستان سر شیشه و پستونکم تمیز باشه.بلد نیستم ولی گفتن بجوشون و قطره بزن هربار.بازم از دوستان بپرس.

یادم‌نیست ۵ سال پیش بچم‌برفک میزد🥲 ولی فکر میکنم با توجه به سنش اندازه داره که باید بزنی به جاهایی که برفک داره.که مسلما بقیشم میخوره.

اندازه قطره یادم نیست.دوستان که تجربه دارن ازشون بپرسین یا از دکتر توی داروخانه