2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یبار دوبار نیست، رسماً مسئول خریدش شدم انگار

خوب مشکلش چیه که خودش زیاد نمیره خرید، چیزی نمیگه ، ممن از لحاظ اینکه میتونی لایق کمک کردن باشی میگم بخر

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
خودش تنبلیش میاد بره بخره، به من میگه، منم روم نمیشه چیزی بگم

وا، چقدر مردم پررو شدن🤣، چندبار بپیجون نرو

اصلا خجالت نکش، بخدا با آدم پررو باید مثل خودش رفتار کنی

من شغلم اینفلوینسری هست و مستقیم با خیلیا مجبورم در ارتباط باشم، اوایلش انقدر خجالت میکشیدم مثلا بگم بابت فلان کار انقد پول میگیرم یا خجالت میکشیدم بگم کارتون اماده هست اول پول بدید بعد من کارتون رو تحویل بدم 

چندبار کلاه سرم رفت، چندبار هم دیدم مردم چقدر راحت و بدون خجالت حرفشون رو میزنن، دیگه پررو شدم 

خودت رو بابت خجالت کشیدن آزار نده چون به خودت ظلم میکنی

ی بار بگو وقت ندارم، ی بار بگو عههههه یادم رفت، ی بار بگو بعد میرم و اصلا نرو 

خلاصه بپیجون 

خودش تنبلیش میاد بره بخره، به من میگه، منم روم نمیشه چیزی بگم

روت بشه 😁 وقتی دوست نداری کاری انجام بدی و بعدش خودخوری میکنی از پررویی طرف باید کم رویی بذاری کنار 

به شوخی و خنده بگو خوب مسئول خرید پیدا خریدی ، هزینه مسئول خرید رو هم باید پرداخت کنی  

اصلا هر دلیلی هم داشته باشه وقتی داری اذیت میشی، کار زورکی برای کسی نکن 

ما ی همسایه داشتیم خیلی سنش زیاد بود و تنها بود، بچه نداشت

میومد خونه مون هر کاری هم داشت با جوون و دل براش انجام می‌دادیم چون همیشه حد خودش رو میدونست، مثلا اگر ی کاری از مام میخواست در قبال‌ ی کاسه اش می‌آورد یا میومد انقدر قربون صدقه برادرزاده م میرفت که آدم واقعا دوست داشت براش جبران کنه 

وقتی کسی کمک میخواد باید با زبون، با رفتار، با محبت کمک رو جبران کنه که آدم زورش نگیره از کارش