الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از وقتی اومدم تو این تاپیک هر وقت غرق خوندن مطالب شدم یخچال خونمون صدای و ...
جن تو خونتونه پس 😂😀
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بگو بیا منم عقل بکارم تو سرت حالا برا من نیان خدایا ببخش اجنه ها ببخشیناا 😂😢😢
اون عقل داشت ادم سالم خوبی هم بود من امارشو بعدن گرفتم گفتم شاید دروغ میگفت ولی همه میشناختنش اینم یه کتابای مصری داشتن مال دایی مادرش بوده مثل اینکه اینم یکماه هرچی تواین کتابا بوده انجام داده تا اینجور شده
اونکه اجبار نمیگفت میگفت اگه دوسداری زیادهم واسه کسی کار انجام نمیداد چون خودش نابود شده بود
باور کنیم ینی؟
دروغ نمیگی کلک نمیزنی؟
اگه راست میگی چرا فرار نکردی ؟
مخصوصا با این حرفایی که گفته
وقتی جن داشت اکثرا واکنش ترسناکی نشون میدن ولی تو ریلکس بودی یذره شک کردم
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
والا این قضیه مال سال ۹۱ بود تا ۹۵اینا امارشو گرفتم گفتن مثل اینکه زن بچه اش ولش کردن و تو بیابونا وبیشه ها میخابه مال شهر دیگه بودن منم مال شهر دیگه دیگه الان نمیدونم زنده اس یانه نمیدونم بخدا