2777
2789
عنوان

چی بهش بگم خیلی دیگه راحته😐

891 بازدید | 27 پست

دخترخالم جلو شوهرم خیلی دیگ حس میکنم راحته، آزاد میگرده مدام شوخی خنده حالا ن فکر کنین بدم میادا منم دوسدارم راحت باشیم ولی خب در این حد نه ، باشگا میره بعد ب شوهرم میگه بیا مبارزه کنیم ببینم تو قدت بلنده برنده میشی یا من بااین قد، شوهرمم خیلی راحت نیست اینجوری خودمم دیگ واقعا خجالت میکشم از رفتارای دخترخالم نمیخامم ناراحتش کنم سنشم کم نیست ۲۱ سالشه دخترخالم ، دیشب اخرشب شوهرم رسیدخونه امروز خسته بود دیر بیدار شد دخترخالم بیدارشده با صدای بلند میگه هووو هنوز محمد خابه بزار برم بلندش کنم خابالوعه😑چیکار کنم بنظرتون نمیخامم نارحتش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وقتی ک می‌گفت میخوام برم محمد رو بیدار کنم باید بهش میگفتی ک حد و حدود رعایت کنه ی جورایی بهش م ...

خودشم میدونه شوهرم اهل این راحت بازیا نیست انگار دوسداره فقط کارشو انجام بده مراعات نمیکنه

واقعا حس میکنم دیگ زیاده از حده این کاراش  چطوری بگم بهش؟

بگو من اصلا خوشم نمیاد از رفتارایی که انجام میدی شوهرمم خوشش نمیاد لطفا خودتو جمع و جور کن و خجالت بکش خیلیواضح بگو صریح و نپیچون خودت اعصابت بدتر بهم میریزه که حتی منظورتو بپیچونه 

قشنگ بزن تو برجکش چه قدرم وقیحه اخه خیلی بده

می اید،هر انچه باید.♥️