2777
2789

حق نداری دوستاتو بیاری مگه اینجا مسافر خونین خونه من کلا 45متره جای خودمو ندارم این حرومزاده پدرسگم هرروز رفیقاشو میاره شبم میخابن امروزم دو نفر از دوستاش از شهرستان میخان بیان معلوم نیست چند روز میخان بمونن بهش گفتم نمیخام کسیو بیاری بی غیرت بیناموووووس حرومزاددددده گرفت منو کتک زد کل بدنم کبوده دارم از حرص و درد میلرزم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

وااای چه بی عقله شوهرت خونه ۴۵ متری دوست هاشو میاره آدم هرچی هم راحت باشه نمیتونه اعتماد کنه و رفیق هاشو وارد حریم کنه با مشاور صحبت کن حداقل هرکی دیگ هم جای شما بود این حرفا و این بحث هارو داشت 

اسی با زبون خوش باهاش صحبت کنی و براش کامل واضح توضیح بدی که چقد سخته و راحت نیستی و وسایل حپخصوصی داری تو خونه و... بهتر نمیشه ؟رفیق هاش دگ چه بیشعورن که میان چه رویی دارن دگ اونا