2777
2789
عنوان

میشه لطفا یه لحظه بیاین

68 بازدید | 11 پست

اینا چین روپای پسرم کسی میدونه اولش مثه جوش بود ولی الان بزرگ شدن واینجوری قرمزن  واینکه انگار دارن زیاد ترمیشن تواین یکی پاش نداشت اونم الان یکی زده 

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبله اس اگه داره زیاد میشـه

یه سه چهار زوز همون سه تا که گفتم بود وحالت جوش داشتن ولی روش آبکی نبود من خودم آبله زدم میدونم چجوریه بعده چندروزسیاه میشن ولی ایناشیاه نشودن هیچ دارن بزرگترمیسن میترسم قارچی چیزی باشه 

وخدای که بشدت کافیست
غذا میخوره؟ چیزی ندادی بهش حساسیت داشته باشه؟ پسر کوچیکم همچین چیزی یه دفعه پشت شونش زد فهمیدم حساسی ...

نمیدونم همه چی میدم بهش  غذابعضی وقتا میخوره بعضی وقتام نمیخوره واینکه فقطم رو پاشه اینا رویکی پاش یکی دیگم رواون یکی پاش

وخدای که بشدت کافیست
نمیدونم همه چی میدم بهش  غذابعضی وقتا میخوره بعضی وقتام نمیخوره واینکه فقطم رو پاشه اینا رویکی ...

تازگی یه مواد غذایی جدید ندادی بهش؟ شبیه حساسیت هست پسرمن فقط پشت شونه اش زده بود اولش کم بود بعد زیادتر شد و تقریبا همون ناحیه پر شد ببر دکترم ببینه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂