2777
2789
دقیقا رفته بودم واکسن پسرم رو بزنم هی میگفتن شیر بده پستونک بده ساکت بشهگفتم بذارید بچم گریه کنه ... ...

آثاری م واکسن ها روزهای سخت مادر ها هستن 

اصلا واکسن ها رو‌دوست نداشتم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام حنا جونتولدت مبارک چه عمل جراحی گذروندن خدا بد نده؟ حال پدرت چطوره بهتره ؟ با خواهرت و خواهرزاد ...

سلام ساراجون .حالت خوبه ...واقعا هنرمندی .کارت رودیدم خیلی قشنگ بود .👏👏👏👏👏🌹

من حرف آقا حامد رو قبول ندارم که گفته نباید شماره کارت میدادی !!!

اینهمه هزینه کردی و وقت گذاشتی چرا نباید پول بگیری تازه به نظرمن باید دستمزدت رو هم میگرفتی ...

میدونی چرا ؟؟؟

چون اولین وظیفه ما توی این دنیا اینه که مراقب سلامت فیزیکی و روانی خودمون باشیم .اگه همش برای دیگران خودمون رو فدا کنیم ،یه روزی از خودمون بدمون میاد و دیگه شروع میکنیم به سرزنش کردن خودمون ...میگیم : من ساده ام ..همه از من سواستفاده میکنند ..همه بدند...درصورتی که خودمون با خودمون مهربون نبودیم .

آقا حامد ،ذهنیت والد سرزنشگر رو داره و یه خورده هم شخصیت ایثارگر .به خاطر همینه که خودش هم وقتی دوستاش دعوتش میکنند یا خواسته ای دارند ،نمیتونه نه بگه ...حتی به قیمت اینکه توی زندگیش اختلاف بیفته ولی باز هم از اینکه بقیه ناراحت بشن ،نگرانه .!!!!  الان هم نگرانه که اون خانم ناراحت بشه ...پس تو چی ...ناراحتی تو مهم نیست ؟؟؟

پس هم تو و هم آقا حامد باید یاد بگیرید که اول از همه خودتون رو در اولویت بزارین بعد بقیه .🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای عزیزمکم و بیش پیامارو خوندم امروزبرای همتون روزهای خوبی آرزو میکنم بخاطر دغدغه های زیادم اصلا ...

من خبر نداشتم تولدت بود ولی بازم اشکال نداره الان میگم :

تولدت مبارک  حنای مهربون و باهوش ❤️ انشالله ۱۲۰ ساله بشی

و دلت همیشه شاد و لبت خندون باشه .🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دقیقا رفته بودم واکسن پسرم رو بزنم هی میگفتن شیر بده پستونک بده ساکت بشهگفتم بذارید بچم گریه کنه ... ...

👍👍👍👍👍🌹

کارت درسته عزیزم . فوت داییت رو هم تسلیت میگم .خدا رحمتش کنه .

در رابطه با واکنشت برای  فوت داییت هم هنوز توی مرحله اول سوگ بودی .

۵ تا مرحله داره .انکار .خشم .گفت و گوی ذهنی .افسردگی .پذیرش .توی مرحله انکار آدمها همین طوری رفتار میکنند طوری که بقیه میگن این بی عاطفه است ولی در واقع شخص هنوز اتفاق رو باور نکرده .

👍👍👍👍👍🌹کارت درسته عزیزم . فوت داییت رو هم تسلیت میگم .خدا رحمتش کنه .در رابطه با واکنشت برای ف ...

سلامت باشی سحر جون دقیقا 

ما متاسفانه چون خیلی رفت و امد فامیلی نداریم بخاطر ارث و میراث و این حرفا(مثلا چون با مامان من مشکل دارن دیگه با ما هم کاری ندارن تاااا بالاخره یکی این وسط فوت کنه همو ببینیم اینم اضافه کنم دقیقا حکایت اون طنز اینستاگرام هست که دایی ها با یه بستنی سهم الارث مامانا رو بالا میکشن 😁 🤧)کلا چند سال بود همون ندیده بودیم ولی روزهای کودکی خوبی ازش یادمه 

لذا فوت خیلی از اطرافیانم تو مرحله یک میمونه!😁🤦‍♀️ و فکر می‌کنم  هر کس هر گوشه دنیا داره زندگیشو میکنه اما خواهرم و مامانم و حتی همسرم پنج مرحله رو تو نهایتا ۴۰ روز میگذرونن. 

سلامت باشی سحر جون دقیقا ما متاسفانه چون خیلی رفت و امد فامیلی نداریم بخاطر ارث و میراث و این حرفا(م ...

چقدر خوب توضیح دادی .مرسی🌹🌹🌹