2777
2789
ممنونم ،واقعا درسته 👌حرفات برامون تلنگر شد که حواسمون جمع کنیم ،گاهی وقتا انقدر تو روزمرگی غرق شدیم ...

خواهش میکنم عزیزم .

آره خیلی مراقب خودت باش مخصوصا به حس های بدنیت توجه کن .

مثلا خیلی از ما وقتی که استرس داریم بدنمون شروع میکنه به آلارم دادن ...گردنمون درد میگیره ..کتفمون درد میگیره ...من خودم مچ دست چپم درد میگیره ....ولی چون حواسمون به خودمون نیست این دردها کم کم شدیدتر میشن .

پس یه وقت هایی از  که فرصت داشتین ،ریلکسیشن بکنید .یعنی از نوک انگشتهای پا تا سر تون رو جزء به جزء اسکن کنید و همزمان نفس عمیق بکشین .(دستور دقیقش توی اینترنت هست.)

این کمک میکنه به حس های بدنتون آگاه بشین  ،قبل از اینکه شدید بشه و کار دستتون بده .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
👏👍بعلاوه چکاپ حداقل سالانه بدن و تغذیه سالم و سبک زندگی سالم کم خونی و کمبود ویتامین دی خیلی موثره ...

دقیقا.👍

مرسی که گفتی ترانه جون .🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچکدومتون کاربران جدید نمی‌پذیرید؟جریان چیه؟تاپیک میزنم هیچکسی نیست حتی بیاد جواب بده.ببخشید ای ...

سلام دوست عزیز.

به نظرم اگه مستقیما سوالت رو بپرسی بهتر بهت جواب میدن تا اینکه بگی راهنمایی میخوام ...یا چرا کسی به تاپیک هام جواب نمیده ..

ثانیا باید سوالت رو از کسی بپرسی که واقعا صلاحیت این رو داشته باشه که درست و خوب بهت جواب بده و کارش همینه .چون موقعیت شهرِ تو و بازار کارش با بقیه شهرها و منطقه ها فرق میکنه .مثلا توی شهر من یه نوع خاص شیرینی خیلی طرفدار داره ولی همین محصول رو توی یه شهر دیگه اصلا نمیخرن .

سلام ساراجون ،خیلی ممنون .خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .بچه هاش کلا رابطه خوبی با مادرشون نداشتن .ال ...

اینم میتونه باشه سحر جون 

خدا رحمتش کنه در این دنیا خیلی اذیت شد اون دنیا براش راحت باشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خواهش میکنم عزیزم .آره خیلی مراقب خودت باش مخصوصا به حس های بدنیت توجه کن .مثلا خیلی از ما وقتی که ا ...

من یک چیزی بچه ها تجربه هام یادم داد ،اینکه خیلیا قبل ما توی این دنیا خرص خوردن ،گریه کردن ،درد کشیدن ،ناله مردن ،صبر کردن ،…تهش چیشد همشون الان کجان 

ما هم مثل اونا اصلا باید دنیا رو آسون کرفت زیاد غصه نخورد شد شد ،نشد نشد ،بیخیال 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا هیچکدومتون کاربران جدید نمی‌پذیرید؟جریان چیه؟تاپیک میزنم هیچکسی نیست حتی بیاد جواب بده.ببخشید ای ...

دوست عزیز این گروه ک حداقل دوساله دور هم هستن تازه الانم ب دلیل مشغله ها دور هم نیستیم تقریبا 

در بعد دوم اینجا یعنی تو این سایت یه کم باید بتونی موضوعت رو چالشی مطرح کنی ک خواننده عنوان ت جذب بشه 

سوم اینکه خودتو باید ب جمع اضافه کنی مثل الان ک ورود کردی ولی با داشته هات 

دقیقا.👍مرسی که گفتی ترانه جون .🌹🌹🌹

عزیزم سلام

روح خواهر همسرت در آرامش باشه و خدا به بازماندگان صبر بده

برای منی که دل خوشی از خواهر بزرگ همسرم ندارم تصور شنیدن خبر اینچنینی بهمم ریخت یک لحظه که خودمو جای تو گذاشتم 

قطعا شما رابطه ی خوبی داشتین و اذیت هستید از این شرایط

امیدوارم خیلی آسون بگذره این روزهایی که همسرت داره در سوگ خواهرش سپری میکنه🤲🏻🤲🏻

دوست عزیز این گروه ک حداقل دوساله دور هم هستن تازه الانم ب دلیل مشغله ها دور هم نیستیم تقریبا در بعد ...

ترانه جووون

قدم نی نی جون مبارک

چقدر خوشحال شدم عکس نی نی نازت رو دیدم

الهی که خوش قدم باشه و زیر سایه خودت و همسرت قد بکشه

علی نگهدارش باشه❤️😉

عزیزم سلامروح خواهر همسرت در آرامش باشه و خدا به بازماندگان صبر بدهبرای منی که دل خوشی از خواهر بزرگ ...

سلام حناجون ..حالت چطوره ...

خیلی ممنونم ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و عزیزانت رو حفظ کنه .

بله شرایط سختی بود ، نگران همسرم هم بودم که حالش بد نشه چون پیوند کلیه زده و استرس براش خوب نیست ولی به هرحال به خیر گذشت .

یه چیز مهمی که یاد گرفتم و واقعا بهم کمک کرد اینه که توی ایام سوگواری ،نباید جلوی گریه آدمها رو بگیریم چون این ها هیجانات منفیه و باید تخلیه بشه .خیلی دیدم که اطرافیان این جور مواقع شخص سوگوار رو سرزنش میکنند و میگن خدا رو خوش نمیاداینقدر گریه میکنی  ! روح فلانی ناراحت میشه ! خدا قهرش میاد ! 

شتریه در خونه همه میخوابه!! یا از عزیزانی که خودشون از دست دادن میگن که یعنی ما هم این درد رو کشیدیم حتی درد ما از تو بدتر بوده !!!

بهترین کار اینه که اجازه بدیم شخص سوگوار گریه کنه ..باهاش همدردی کنیم و بگیم چقدر حیف شد ...نباید بگیم راحت شد !!

یا اصلا هیچی نگیم و فقط در کنارشون باشیم .

من خودم دو جا دیدم که به اون یکی خواهر شوهرم میگفتن الان گریه نکن بزار سرخاک گریه کن !!!

مگه طرف دست خودشه که کی گریه کنه ؟؟؟

خلاصه که گریه کردن اصلا ضرری نداره و باعث میشه سریعتر احساسات منفی از بین بره .کسانی که داروی مسکن میخورن یا بیشتر میخوابن تا سوگواری نکن ،یه جور فرارِ و فقط باعث طولانی تر شدن این پروسه میشه .

سارا جون خیلیییی هنرمندی قدر خودت رو بدون و به چشم یک منبع درآمد بهش نگاه کن

سلام حنا جون

تولدت مبارک 

چه عمل جراحی گذروندن خدا بد نده؟ 

حال پدرت چطوره بهتره ؟ 

با خواهرت و خواهرزادهذکدورت از بین رفته؟

خودت چطوری بهتری ؟

ممنون عزیزم 😍

نگرانت بودم  

ترانه جووونقدم نی نی جون مبارکچقدر خوشحال شدم عکس نی نی نازت رو دیدمالهی که خوش قدم باشه و زیر سایه ...

سسلام حنا جون خوبی ممنون از لطفت 

ان شاءالله تولدت مبارک باشه عزیزم 

و پدرت خوب شده باشن 🥰😇

سلام حناجون ..حالت چطوره ...خیلی ممنونم ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و عزیزانت رو حفظ کنه .بله شرای ...

دقیقا 

رفته بودم واکسن پسرم رو بزنم 

هی میگفتن شیر بده پستونک بده ساکت بشه

گفتم بذارید بچم گریه کنه ... چرا گریه نکنه...خودم تو بغلم آرومش کردم سخت بود ولی اروم شد گریه هم کرد

یا همسرم جراحی داشت اخیرا از اتاق عمل اومد از درد گریه میکرد خونوادش میگفتن خودتو کنترل کن ... من گفتم نه عزیزم راحت گریه کن هیچ کس دردی ک تو میکشی رو نکشیده ... من باید بد بین بشم و فکر کنم ضعیف هستی ک اصلا چنین فکری نمیکنم بعدم آستانه درد هر کس متفاوته ... تحمل سوگ هر کس متفاوته 

مثلا یک ماه پیش دایی م ب رحمت خدا رفت همه گریه میکردن من فقط نگاه میکردم یا بقیه رو همدلی میکردم خودم سه روز بعد یه بغض کردم تازه (چون باورش سخته و خیلی وقت بود ندیده بودمش)