2777
2789

سلام به همگی امیدوارم همه عالی و خوب باشین و در سلامت کامل🌻🥰

حنا جان بابت پدرت ناراحت شدم ان‌شاالله که هر چه زودتر سلامتشون رو بدست بیارن❤️

ترانه‌ی عزیزم مادر شدنت رو تبریک میگم یکی از بهترین خبرهایی بود که شنیدم 🌻❤️

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم خدا رو شکر الهی که همیشه سرحال و شاد باشی کیان و کاوه عزیز چطورن 🤩 به سلامتی داداشت ازدواج ک ...

فدات همچنین‌.خوبن شکر❤️

ماهان چطوره؟امسال میره اول؟

نه هنوز

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوستای گلم .

به نظرم برای اینکه دوباره بینمون فاصله نیفته ،یه قراری بزاریم که حداقل هفته ای یه روز بیایم و یه پست بزاریم .

کار و گرفتاری همیشه هست  ، ولی حیفه که این فضای دوستانه رو نداشته باشیم .

۲۷ مرداد امتحان اندیشه اسلامی دارم چون موقع جنگ نتونستیم  امتحان بدیم  و افتاده این هفته .۸ واحد هم برای ترم تابستون برداشتم که  ۸ و ۱۲ شهریور باید امتحان بدم .

خلاصه که اگه  کم اومدم بدونین چرا 😅

دیروز هم توی دانشگاه ،مسابقه آمادگی جسمانی بود ،منم خودمو رسوندم و ثبت نام کردم .آخرش مقام نیاوردم و الان همه بدنم گرفته و دارم میمیرم .

فقط تنها خوبی که داشت ،این بود که بالاخره طناب زدن رو یاد گرفتم .😂😂😂

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام دوستای گلم .به نظرم برای اینکه دوباره بینمون فاصله نیفته ،یه قراری بزاریم که حداقل هفته ای یه ر ...

سلام والا یه پست گذاشتن وقتی نمیگیره از آدم من نمیدونم چرا همزمان چندتا کار رو انجام میدم🤣🤣🤣

این دیگه بیمعرفتیه...انشالله۲۰میشی.

وای چه بامزه نوشتی خندم گرفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه هر روز بیایین من همیشه هستم والا.

آخه تو راه تو ماشین....یه لحظه وسط هم زدن غذا... بابا اصلا تو دشوری.... همه جا میشه این ماسماسک رو باخودمون ببریم🤣🤣🤣منظورم گوشیه.😁🤪

سلام دوستای گلم .به نظرم برای اینکه دوباره بینمون فاصله نیفته ،یه قراری بزاریم که حداقل هفته ای یه ر ...

عکس پروفت یادش بخیر😍

@ترانه_پاییزی‍  خوبی؟ مادرشدی 😍😍😍😍😍 تبریک میگم بهت😍 بیا از حست بگو از اسمش از زایمانت بابا چجوری انقد میتونی سیکوریتی باشی(همون سکرت)😁 از حس همسرت😍

چرا حس میکنم بچت پسره...

ترانه همون موقع که گفتی یه مدت نمیتونی بیای تاپیک باردار بودی؟ من نمیدونم از کی نیومدیم تاپیک ولی اون موقع که گفتی یه مدت نمیتونی بیای من اون موقع حس کردم بارداری.

سلام والا یه پست گذاشتن وقتی نمیگیره از آدم من نمیدونم چرا همزمان چندتا کار رو انجام میدم🤣🤣🤣این د ...

قربون رک حرف زدنت ...یعنی قشنگ معلوم شد که چقدر از دست من عصبانی بودی که یه مدت نمیومدم .

البته اینها نشونه محبت و دوست داشتنِ.❤️

قهرت رو هم فهمیدم ...

از روی جمله های کوتاه و لحن جدی نوشتنت.

قربون  تو دوست قشنگم برم .راست میگی ،حق با توعه.🥰❤️

همین امروز یه مطلبی میخوندم که نوشته بود :انسان موجودی است استراتژیک و هیییچ کاری را بی دلیل انجام نمیدهد. منم دلایل خودم رو داشتم .

ولی چشم ...پنجشنبه جمعه ها رو  حتما میام .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

دیشب نهارمو بارگذاشتم صبح فقط برنج خیسوندم وصبحونه خوردیم و با کاوه و کیان رفتیم قدم زدیم تو بازار کفش مدرسه هم دیدم برا کیان.

الانم کاوه خوابید لگن حموم رو پرآب کردم که برم دوش بگیرم هز لحظه ممکنه آب قطع شه اصلا برنامه ی خاصی نداره... 

برام دعا کنین راحت دوش بگیرم....🤣🤣🤣🤣

قربون رک حرف زدنت ...یعنی قشنگ معلوم شد که چقدر از دست من عصبانی بودی که یه مدت نمیومدم .البته اینها ...

فدات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا یعنی چی همتون یهو غیب شدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بیا این مدت رو تعریف کن از دخترو‌پسرت از دانشگاه ازهمه چی

من برم دوش بگیرم به این آب اعتباری نیست والا

سلام به همگی امیدوارم همه عالی و خوب باشین و در سلامت کامل🌻🥰حنا جان بابت پدرت ناراحت شدم ان‌شاالله ...

سلام عزیزم چقدر خوب که اومدی🥰 ،فکر کردم دیگه نمیای 🥺 

خوبی خانواده خوبن 

سلام سحر جون ،باهات موافقم 

ان‌شاءالله امتحانات رو عالی پشت سر میزاری 

منم همچنان ورزش میرم و چون حرکات یکنواخت نیست او طول ماه بدن درد دارم ،یه بار دستام ،خوب میشه پاهام میگیره و این چرخه ادامه داره 😁

دیشب نهارمو بارگذاشتم صبح فقط برنج خیسوندم وصبحونه خوردیم و با کاوه و کیان رفتیم قدم زدیم تو بازار ک ...

مثل همیشه زرنگ و مرتب 

آفرین داری واقعا 

امان از این آب و برق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 

ما مشکل آب نداریم ولی برق قطع میشه طبق برنامه