2777
2789

رفته شهرستان سه روزه رفتع فق شبا براش چنتا پیام میدادم ج میداد اما از دیشبع جواب نداده خیلی میترسم

یکی برا اینکه اتفاقی نیوفته واسش خدایی نکرده

یکی اینکه شاید فهمیده اینستا دارم عصبی شده اخع استوریاشو میرفتم نگاه میکردم اما فالو‌نکردمش

یکی اینکه شاید یکی رفته ی چی بهش گفته از من ک بدمو و اینها اخه خیلی حرف درست میکنن پشتم جاری و شوهرش بخاطر ازدواجهای فامیلی و....

حامله ام هستم خیلی میترسم😶 چیکار کنم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا گلم ترست واسه چیه 

پناه اخر شوهرت تو و بچتین 

اگ قراره ب حرف دیگران باشه ضررشو خودش میکنه 

بعدم چرا گذاشتی تنها بره اینکار اشتباه محضه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

این اما و اگر ها چیه ؟

زنگ بزن ببین کجاست چرا جواب نداده 

من بدمو و من خوبم و این حرفا چیه 

مگه رو دروایسی داری ؟ 

زنگ بزن ببین شوهرت کجاست 

ناسلامتی بچش تو شکمته ها 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

بعضی مواقع ما استرس الکی می خوریم بعد می بینیم چیزی نبوده مثلا شارژ گوشیش تموم شده بوده . 

اولا قضاوت عجولانه نکن . وقتی باهات تماس گرفت فقط بگو نگرانش شدی اونم نه با حالت عصبی . وقتی دلیلشو توضیح داد اون وقت تصمیم بگیر چکار کنی . 

دیشب زنگ زدم جواب نداد باز زنگش نزدم

پیام بده چرا جواب نمیدی نگرانت شدم .

اینستا اون داره تو نداشته باشی ،چرا ازش میترسی 

رک بگو یا منم باید داشته باشم یا تو هم نداشته باشه ،ترس چیه؟

چجوری واقعا با این تبعیض ها زندگی میکنید ؟؟ 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !