2777
2789
عنوان

شما بودید میزفتید دیدنی خواهر شوهر

535 بازدید | 32 پست

ما قبل عید رفتیم مشهد اولین بارمون بود تا برگشتیم یک هفته مونده بود عید بشه (میدونم دیدنی مشهد رفتن دیگ از مد افتاده ولی برای خانواده همسرم خیلی مهمه حتی اگ چند بارم رفته باشی) ولی خواهرشوهرم نیومد خونمون گفتیم حتما اولای عید میان یهو ک باز نیومد تا اینکه خودمون شام مادرشوهرم و خواهرشوهرم شام دعوت کردیم وسطای عید بود ک گفت خونه نیستیم موندش تا اخر عید دست خالی اومد یعنی عیددیدنی شد ن مشهد دیدنی

حالا خودش رفته مادرشوهرم میگ برید دیدنیش برای شما با عید یکی شد اومد خونتون دیگ در حالی ک خیلی دیر اومد و ب عنوان عید دیدنی بود

و اینم بگم ک دیروز سفره انداخت خودش منو دعوت نکرد مادرشوهرم گفت بیا منم حواسم نبود بگم چرا خودش نگفته ولی نرفتم

حالا دیدنی مشهدش بریم یا نه؟؟؟شما بودید چی میگفتین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان نمیرم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه خودتو سبک نکن 

قبلش بحثی چیزی داشتید یا بیخودی جفتک میندازه؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁