2777
2789
عنوان

میگه واسه شما فرق می‌کنه 💔💔💔

71 بازدید | 5 پست

مشاور تحصیلیم راجب برنامه که بهم بده چون پول کمتری میدم و در توانم همینقدر هست میگه فرمت برنامت فرق می‌کنه ولی کیفیتش همونه تقریبا فقط شکل برنامه و اینا فرق می‌کنه 

میگم خب چی میشه مثل همون بچه ها باشم میگه نه اونطوری حق بقیه بچه ها که پول کامل میدن ضایع میشه و باید برا شما فرق کنه 

شما باشین برنامه میگیرین؟ 

ببینید هرچی باشه من نهایت توانم همینه و همینم به سختی جور میکنم حالا اونا که کامل پرداخت میکنن شاید اونا هم به سختی پرداخت کنند ولی باز همین که میتونن خوبه چرا من باید تاوان چیزی که دست خودم نبوده رو بدم تاوان اینکه نمیتونم سرکار برم و توانایی مالیشو که بتونم مثل بقیه بگیرم ندارم ایشونم میگه عدالت برقرار کنه 

من این همه درس خوندم آخرش نفهمیدم مشاور تحصیلی چی از جون آدم میخواد فکر سال کنکور پول داده بودم یکی بهم بگه بخون بخون بخون  بعدا به الانت میخندی یعنی الان دارم نظام مهندسی میخونم داداشم میگه فلان چیز اومده راحت درس میده همه چیو راحت تر میفهمی اصلا نمیخواد بخونی پولم دارم ولی نمیخرم کتابتمم از دوستم قرض گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این بدم میاد که مشاورای کنکور از استرس و ترس بچه ها پول درمیارن و پول پارو میکنن از این کنکور لعنتی که همش الکیه

و حاضر نیس به خاطر یکم پول کنار بیاد :/

آقایون دعوت به دوستی ندن