2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال ونیم درگیر دوا دکتر بودم آخرش خسته شدم،آی وی اف کردم😪

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

فعلن دارم وزن کم میکنم ببینم اوکی میشه یان 

پیاده روی خیلی خیلی خوبه خونرسانی رو زیاد میکنه

گرمیجات زیاد بخور

سردی لبنیات ترشیجات دلستر جو بادمجون فست فود ممنوع

والا ریزشم خوب نشده زینک و هیروت میخورم ولی دارم کچل میشم هییی روزگار

خدایا از تو معجزه میخام💔شروع رژیم۲تیر وزن⬅️

من هیچکدوم از علایم ظاهریشو ندارم ولی دکتر میگه تنبلی 👩🏿‍🦯

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

سلام گلم

من مجرد بودم، یک تایمی پریودیم بهم ریخته بود. به طور مثال یک بار 10 روز خونریزی داشتم. باز می‌دیدی 2 بار در ماه پریود میشدم. یا مثلا 20 روز خونریزی و لک داشتم. رفتم دکتر و سونو نوشت. گفت تنبلی گرفتی و کیست های ریز داری. قرص ال دی داد. و من اصلا نمیتونم این قرص رو بخورم، حالت تهوع میگیرم. رفتم رازیانه و زیره سبز گرفتم. هر شب 1 قاشق خام از هر دو میخوردم و برای قورت دادن بهترشون یک لیوان آب پشت سرش میخوردم. خداروشکر خوب شدم. دیگه هم برنگشت. هیچ درمان دیگه ای هم انجام ندادم. از اون به بعد هم پریودی هام کاملا مرتب و سیکل 28 روزه هست. 

ان‌شاءالله که برای شما هم درمان بشه 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**