2777
2789
عنوان

بدبخت تر از من هست اینجا؟🙂

252 بازدید | 17 پست

اون از تنبلی تخمدانم ک چهارساله درگیرشم و ریزش موش کلافم کرده هیچی روش جواب نیست و هرروز بیشتر از دیروز رو مخمه💔

اون از خانوادم که پدر مادرم دارن جدا میشن از هم و هیچ اینده ای نمیبینم واس خودم دیگ خیلی بی پشتوانم دیگ بهم توجه نمیکنن

از اون طرف چن ساله قید درسو دانشگاهو زدم و کلی عقب افتادم بخوامم برم دانشگاه ن میدونم چ رشته ای برم ن کجا برم کی حمایتم کنه اصن

از طرفیم ن کاری دارم ن پولی هیچی 

میدونم اضافیم تو این دنیا ولی از خودکشی میترسم با اینک فکرشو دارم 

ب هیچی دلم خوش نیست هیچ دلخوشی ندارم میشه برا ارامشم دعا کنید؟😔💔

عزیزم درست از همه واجب تر بود چرا ولش کردی حداقل با اون آینده ی بهتری در انتظارت بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چالش داریم همگی اصن آدم بدون رنجو مشکل وجود نداره 

آروم آروم خودتو پیدا کن و اصلا خودتو با بقیع مقایسه نکن ک عقب افتادمو فلان تو مسیری ک حس میکنی علاقته قدم بگذار حل میشع 

برو دانشگاه آزاد ثبت نام کن واز پدرت یا مادرت پولشو بگیر حتی اگر شده بزور 

توی این دنیا اگر خودت فکر نباشی هیچکس به فکرت نیست تو فقط خودت رو داری 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

چند سالته؟ برو سرکار پول در اوردن و پول خرج کردن هم از افسردگی نجاتت می ده هم دیگه تا حدودی مستقل می ...

چ کاری اخه وقتی ن درسی خوندم و ن میزارن هرجایی برم کار کنم

ای جاانم

سخته واقعا

ولی تحمل کن و صوبر باش از خدا بخواه که زندگیتو به روال بیاره

میدونی یه روز منم خیلی احساس درماندگی داشتم خیلی، اونروز اتفاقی رفتم یه فروشگاه از این گوشتای یارانه ای اورده بوده دو کیلو بود فکر کنم یه دونه گرفتم اول گفتم برای خودم بعد یاد یه فقیر ابرومند افتادم بردم دادم بهش یه لحظه نفهمیدم از ته قلبم خدا رو صدا کردم و خواستم مشکلاتم حل بشه

بعد اون روز طوفان بزرگی وارد زندگیم شد و این طوفان همونقدر که زندگیمو خراب کرد بعدش برام آبادانی داشت

یعنی من هر جور فکر میکنم بدون طوفان و مشکلات خیلی شدید واقعا مساله من حل نمیشد

وقتی زندگی خیلی سخت شد نترسید بعد هر طوفان آرامشی هست فقط دست از توکل بخدا برندارید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
سر ریزش مویی که افسردم کرد🙂💔

خب منم ریزش مو دارم اونم شدید گاهی غضه میخورم ولی نمیشه که کل زندگی رو بخاطرش حروم کنم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...