2777
2789
عنوان

این هدیه چطوره پسرم برای معلمش ببره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حافظ معمولا همه تو خونشون دارن ولی یک کتاب تو ژانر ادبیات جهان یا روانشناسی به نظرم کاربردی تره. کت ...

معلموش خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره 

میخوام یه چیزی باشه که تا حالا  مطالعه نکرده باشه

چه کتابی خیلی خوبه؟

💕

معلموش خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره  میخوام یه چیزی باشه که تا حالا  مطالعه نکرده باشه ...

خیلی سخته اینجوری بفهمی چی نخونده.

شاهنامه به نثر کتابیه که نه تکرار میشه نه تکراری هر کسی هم نخونده. بازم ببینید تو حرفاش گفته مثلا به چه ژانری علاقه داره؟

آفرین به هنر پسرتون  

چند سالشونه؟

به نظر من که این هدیه خیلی باارزشه ،  تو یه باکس کادویی کوچیک بذارید و بده به معلمش، حتی میتونه یه یادداشت هم با خط خودش کنارش بنویسه

اما در کنارش یه هدیه دیگه هم خودتون تهیه کنید من پیشنهادم کیف پوله . چون خیلی سلیقه ای نیست و بیشتر مدلهای موجود در بازار رو مردها می پسندن و از طرفی طیف قیمتی متفاوتی داره 

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید