2777
2789
عنوان

خواهرم داره جدا میشه و کارای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13358 بازدید | 184 پست
وای چه حس بدی  خب به شوهرت بگو چرا نمیگی؟

گفتم گفت جمع کن برو بابا.

هه.

میگه وامتو چرا داری میفروشی.

من سند خونمو برا وامت میزارم.

گفتم‌چرا وام منو سند نمیزاری ک بگیرم؟؟من زنتم.خاک توسرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط نامحسوس زیر نظر داشته باششون.و برنامه ضبط صدا دانلود کن  اعلانش هم خاموش کن.مثلا وقتی دوتایی باهم تنها شدن یا خواهرت اومد خونه گوشیت رو بزار رو صدا و خودت مثلاً برو دستشویی نیا تا پنج شش دقیقه بعد عادی بیا بشین و گوشیت رو درست کن.سرفرصتی گوش کن چیزی گفتن.چنذین مدرک جمع کن ن اینکه فقط یکبار باشه.چنذین حرفتشون رو ضبط کن تا نتونن زیرش بزنن مثلاً بگن این ک حرفی نیست اِله بِله

برای ذهن بیمارت از خدا شفا می خوام

متاسفانه 

خدا هم تو کار بعضیا مونده 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بهت حق میدم

باید از خواهرات فاصله بگیری، تو این زمونه دیگه پدر ودختر هم نمیشه تنها گذاشت ویا برادر وخواهر

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا خواهر به خواهر خیانت میکنه حالا این شوهرش بیشعوره اگه نظری داشته باشه حداقل خواهرش آدم باشه آخه چی تو ذهن بعضیا میگذره دلشون ب خواهرشون رحم نمیاد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ان شاءالله که اینجوری نیست و صرفا داره حمایت برادرانه میکنه که جداییش راحت باشه براش ولی از بشر دوپا هرچیزی برمیاد.حواستو جمع کن یه مدت.به شوهرت و خواهرتم چیزی نگو که نخوان پنهانکاری بیشتر کنن

چی بگم عزیزم

دیشب تو یوتیوب دیدم مادر زنه با دامادش ریخته بود رو هم واسه همین الان متنتو خوندم خیلی برام غیرقابل باور نیست

ولی در کل اینا چیزای ساده ایه خیلی حساس نباش ولی در عین حال هم سعی کن مراقب نشانه ها باشی و حالا وه این حسو کمتر با خواهرت رفت و امد کنی

Smartاین برنامه فوق العادست

برای چی ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡