2777
2789

من کارم با لپ تابه چند ساله دارم خون دل میخورم برای این روزا الان اخراشم خیلی وقته که با پیشرفت من مشکل داره در صورتی که من برای رسیدن به هدفاش کنارشم چیکار کنم ک این انرژی منفیش ازم بره خیلی ناراحت میشم میبینم انقدر بدجنسه اشتباهی ک کردم انقد خوشحال بودم گفتم مثلا به فلان نتیجه رسیدم

تو خونه ؟

تایم هایی که سر کاره، با لب تابت سرکار باش  ، وقتی میاد خونه برو در جوارش

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از مردا از پیشرفت و استقلال مالی همسرشون خوشحال نیستن و میترسن میخوان همیشه دستمون پیششون دراز باشه یعنی یه جورایی هم حسودیشون میشه هم دنبال التماس چی هستن 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بهش اقتدار بده فکر نکنه پیشرفتت باعث میشه بهش فخر بفروشی یا بالاتر بری دیگه به حسابش نمیاری و مطمئن بشه در هر صورت آقای اون خونه اونه مردا ازین که اقتدارشون بخطر بیوفته خیلی بدشون میاد.  بعدم سعی کن وقتی نیس کاراتو بکنی  و استقبال و بدرقه خیلی بنظرم بچشم مرد میاد 

خیلی از مردا از پیشرفت و استقلال مالی همسرشون خوشحال نیستن و میترسن میخوان همیشه دستمون پیششون دراز ...

با این اوضاع مالی تا 20سال دیگم کار کنه نمیتونه من و ب خاسته هام برسونه منم نمتونم منتظر بمونم ک یک روزی بخاد برام فلان چیز رو بخره هیچوقت هم خاسته های من براش مهم نبوده شوهر من یک ادم بی منطق و بی عقله زنی ک داره برای خانواده تلاش میکنه باعث افتخاره

تو هم همینطوری؟ چیکار میکنی با این شرایط

هیچی گاهی انقد خوبه میگه فلان کارو میکنم من کنارتم و این حرفا گاهی قشنگ میفهمم دوس نداره من اصلا پیش رفتی کنم و در همین سطح باقی بمونم ذر صورتی که من در تمام مراحل و هر شرایطی کنارشم و از این رفتارش ناراحت میشم 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
با این اوضاع مالی تا 20سال دیگم کار کنه نمیتونه من و ب خاسته هام برسونه منم نمتونم منتظر بمونم ک یک ...

مشکل خیلیامون همینه همسرمون اجازه پیشرفت نمیده همش بهانه میگیره

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

هیچی گاهی انقد خوبه میگه فلان کارو میکنم من کنارتم و این حرفا گاهی قشنگ میفهمم دوس نداره من اصلا پیش ...

منم دیشب خیلی ناراحت شدم گاهی اوقات همین حرفای قشنگ رو میزنه اما خیلی وقتا میخاد که من بیکار. باشم تو چیکار میکنی بازم از کارت باهاش حرف میزنی یا نه