2777
2789
عنوان

چرا این حسو دارم بیاید توروخدا

174 بازدید | 25 پست

احساس میکنم دیگه هیچوقت عاشق نمیشم 

فکر میکنم دیگه هیچ مرد خوبی پیدا نمیشه ک دوسمداشته باشه 

فکر میکنم همه شون بد و خیانت کارن 

ن زشتم ن بی سوادم ن بیکارم ن اعتماد بنفسم کمه اما این افکار راحتم نمیذاره 

اینم بگم ک جدیدا کات کردم ب انتخاب خودم 

بنظرتون افکارم درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز قبل کنکور با پارتنرم کات کردم از اونروز چت ریزی میکردیم بعد امشب‌بکل شمارشو بلاک کردم گفتم بای

این حسا بعد کات کاملا عادیه

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
من روز قبل کنکور با پارتنرم کات کردم از اونروز چت ریزی میکردیم بعد امشب‌بکل شمارشو بلاک کردم گفتم با ...

یعنی حسام واقعی نیست؟ 

ب شدت میترسم 

حتی میترسم ک دیگه کسی دوسمنداشته باشه

یعنی حسام واقعی نیست؟  ب شدت میترسم  حتی میترسم ک دیگه کسی دوسمنداشته باشه

اره خب واقعی نیس خدا حتما بهترترشو درنظر داره که منجر به کات شده رابطه قبلیت

حس میکنم دیگه در حد اون موقع عاشق نمیشم

من ی رفتارای احمقانه ای داشتم تو رابطم چند سال قبل ک واقعا فکر کنم لیلی واسه مجنون اونقدر صبر و عشق نداشته 

قطعا ب هیچ عنوان ب اون اندازه محاله عاشق شم 

من پارتنرم اولا خیلی خوب باهام خیلی خوبا رابطمون لانگ بود ولی بعدا خیلی سرد شد باهام فقط یه ماه اول خوب بود یمدت ادامه داشت رابطمون بعد چند بار از طرف من کات شد بخاطر سرد بودنش تو رابطه دیگه امشب بکل فاتحه اون رابطه رو خوندم چون خیلی تلاش کردم برا نگه داشتن رابطه بعددیدم همش پوچه

اره خب واقعی نیس خدا حتما بهترترشو درنظر داره که منجر به کات شده رابطه قبلیت

من تو اون ۶ خیلی اذیت شدم تو رابطم خیلی خیلی 

خیلیم صبوری کردم۵ سال زجر و یسال آخر اخلاقش بهتر شد 

اما حس کردم نمیتونم ببخشمش بابت کارای گذشته 

حس کردم لیاقتم خیلی بیشتره و تصمیم گرفتم جداشم  

من تو اون ۶ خیلی اذیت شدم تو رابطم خیلی خیلی  خیلیم صبوری کردم۵ سال زجر و یسال آخر اخلاقش بهتر ...

کار خوبی کردی من کل طول رابطم نزدیک یسال بود میدونستم ذات کسی عوض نمیشه دیگه نخواستم بسوزم بسازم

رابطه ماهم لانگ بود اما ازدواجی و بسیار طولانی

ببخشیدا اینو میگم ولی همش شعره عشقی وجود نداره فکرتو بزار رو پیشرفتت زبان جدید یادبگیر مهاجرت کن برو از این کشور

کار خوبی کردی من کل طول رابطم نزدیک یسال بود میدونستم ذات کسی عوض نمیشه دیگه نخواستم بسوزم بسازم

اما مال من پسر بدی نبود بد ذات نبود اما هیچی از دوستداشتن بلد نبود ن محبت ن دلتنگی